Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başvurular 27 Ağustos'ta sona eriyor

EĞİTİM 26.08.2020 - 11:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başvurular 27 Ağustos'ta sona eriyor

Nevşehir İbn-i Sina Anadolu Sağlık Meslek Lisesi müdürlüğünden yapılan açıklamada Nevşehir ili ve ilçelerinden Pansiyona başvuru yapmayı düşünen öğrenci ve velilerine önemli bur duyuru yapıldı.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İbn-i Sina Anadolu Sağlık Meslek Lisesi müdürlüğünden yapılan açıklamada Nevşehir ili ve ilçelerinden Pansiyona başvuru yapmayı düşünen öğrenci ve velilerine önemli bur duyuru yapıldı.     Duyuruda; "9. sınıflara yeni yerleşen öğrenci velilerimizin öğrencilerin pansiyon kayıtları için mutlaka 27 Ağustos 2020 Perşembe gününe kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. Okul kayıtlarının e-okul sisteminden alındığı gibi pansiyon kayıtlarının da yapıldığı şeklinde yanlış bir fikir edinildiği saptanmıştır. Pansiyonda kalmak için mutlaka başvuru yapmak ve gerekli evrakları zamanında hazırlamak gerekmektedir" denildi.    
Nevşehir İbn-i Sina Anadolu Sağlık Meslek Lisesi müdürlüğünden yapılan açıklamada Nevşehir ili ve ilçelerinden Pansiyona başvuru yapmayı düşünen öğrenci ve velilerine önemli bur duyuru yapıldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İbn-i Sina Anadolu Sağlık Meslek Lisesi müdürlüğünden yapılan açıklamada Nevşehir ili ve ilçelerinden Pansiyona başvuru yapmayı düşünen öğrenci ve velilerine önemli bur duyuru yapıldı.  

 

Duyuruda; "9. sınıflara yeni yerleşen öğrenci velilerimizin öğrencilerin pansiyon kayıtları için mutlaka 27 Ağustos 2020 Perşembe gününe kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. Okul kayıtlarının e-okul sisteminden alındığı gibi pansiyon kayıtlarının da yapıldığı şeklinde yanlış bir fikir edinildiği saptanmıştır. Pansiyonda kalmak için mutlaka başvuru yapmak ve gerekli evrakları zamanında hazırlamak gerekmektedir" denildi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.