Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Süslü, Başkan Dinçer’i ziyaret etti

İLÇELER 16.09.2022 - 15:40, Güncelleme: 16.09.2022 - 15:42
 

Başkan Süslü, Başkan Dinçer’i ziyaret etti

Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, komşu il Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’i makamında ziyaret etti.
  Karşılıklı hediyeleşmelerin ardından Başkan Osman Süslü yaptığı açıklamada, “Dost ve kardeş şehir Aksaray Belediye Başkanı Sayın Evren Dinçer’i makamında ziyaret ederek, Kasabamızda yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi verdik, karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Nazik ev sahipliği için Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz” dedi. Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ise “Uçhisar Belediye Başkanımız Sn. Osman Süslü'yü belediyemizde misafir ettik. Şehrimizdeki yatırımlarımız ve turizm faaliyetlerimiz hakkında bilgiler verdik. Başkanımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.
Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, komşu il Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’i makamında ziyaret etti.

 

Karşılıklı hediyeleşmelerin ardından Başkan Osman Süslü yaptığı açıklamada, “Dost ve kardeş şehir Aksaray Belediye Başkanı Sayın Evren Dinçer’i makamında ziyaret ederek, Kasabamızda yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi verdik, karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Nazik ev sahipliği için Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz” dedi.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ise “ Uçhisar Belediye Başkanımız Sn. Osman Süslü'yü belediyemizde misafir ettik. Şehrimizdeki yatırımlarımız ve turizm faaliyetlerimiz hakkında bilgiler verdik. Başkanımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.