Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bakan Yumaklı, Nevşehir'de sektör temsilcileri ile buluştu

GÜNCEL 22.02.2024 - 19:33, Güncelleme: 22.02.2024 - 19:33
 

Bakan Yumaklı, Nevşehir'de sektör temsilcileri ile buluştu

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Nevşehir ziyareti kapsamında Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen toplantıda sektör temsilcileri ile bir araya geldi.
  Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Nevşehir ziyareti kapsamında bu akşam Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız’ın ev sahipliğinde sektör temsilcileri ile bir araya geldi. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız burada yaptığı konuşmada Nevşehir’e her zaman destek veren Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ve Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider’e teşekkür ederken kendilerini Nevşehir’de misafir etmekten dolayı son derece mutlu olduklarını ifade etti. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ise konuşmasında Nevşehir’de bulunmaktan dolayı son derece mutlu olduklarını kaydederken Nevşehir’e yapılan yatırımları sektör temsilcileri ile paylaşırken Tarım ve Orman Bakanlığı olarak her zaman Nevşehir’in yanındayız dedi. NTSO’da düzenlenen toplantıya Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, AK Parti Milletvekili Süleyman Özgün, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, NTSO Başkanı Arif Parmaksız, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, MHP İl Başkanı Ali Akkoç, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve sektör temsilcileri katıldı.  
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Nevşehir ziyareti kapsamında Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen toplantıda sektör temsilcileri ile bir araya geldi.

 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Nevşehir ziyareti kapsamında bu akşam Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız’ın ev sahipliğinde sektör temsilcileri ile bir araya geldi. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız burada yaptığı konuşmada Nevşehir’e her zaman destek veren Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ve Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider’e teşekkür ederken kendilerini Nevşehir’de misafir etmekten dolayı son derece mutlu olduklarını ifade etti.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ise konuşmasında Nevşehir’de bulunmaktan dolayı son derece mutlu olduklarını kaydederken Nevşehir’e yapılan yatırımları sektör temsilcileri ile paylaşırken Tarım ve Orman Bakanlığı olarak her zaman Nevşehir’in yanındayız dedi.

NTSO’da düzenlenen toplantıya Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, AK Parti Milletvekili Süleyman Özgün, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, NTSO Başkanı Arif Parmaksız, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, MHP İl Başkanı Ali Akkoç, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve sektör temsilcileri katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.