Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Avanos’ta AK Parti ve CHP yarışacak

SİYASET 22.03.2024 - 21:43, Güncelleme: 22.03.2024 - 21:43
 

Avanos’ta AK Parti ve CHP yarışacak

31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlere 1 hafta gibi bir zaman kala Avanos ilçesinde seçim AK Parti ile CHP arasında geçmesi bekleniyor.
  31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde belediye başkan adayları seçim çalışmalarına aralıksız devam ederken Avanos’ta seçimin kıyasıya geçmesi bekleniyor. Avanos’ta seçimlerin AK Parti Belediye Başkan Adayı Ömer Önal ve mevcut belediye başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş arasında geçmesi beklenirken her iki adayda vatandaşlarına ilçeye uygulanabilir projelerinden bahsediyor. AK Parti Belediye Başkan Adayı Ömer Önal gönü içerisinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederken akşamları ise ev toplantılarına katılarak burada Avanos için yapacaklarını anlatırken 31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimde partisi ve kendisi için destek istiyor. Avanos Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş ise bugüne kadar ilçeye yaptıklarını anlatmasının yanı sıra bundan sonra da yapacakları hizmetleri anlatarak bir kez daha destek istiyor. MHP Avanos Belediye Başkan Adayı Mustafa Kenan Sarıtaş’ın ise ilçe için projelerinden bahsetmek yerine sürekli MHP Genel Başkan Yardımcısı Nevşehir milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın ismi ile destek istemesine ise Avanos halkının oldukça tepki gösterdiği öğrenildi.
31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlere 1 hafta gibi bir zaman kala Avanos ilçesinde seçim AK Parti ile CHP arasında geçmesi bekleniyor.

 

31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde belediye başkan adayları seçim çalışmalarına aralıksız devam ederken Avanos’ta seçimin kıyasıya geçmesi bekleniyor. Avanos’ta seçimlerin AK Parti Belediye Başkan Adayı Ömer Önal ve mevcut belediye başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş arasında geçmesi beklenirken her iki adayda vatandaşlarına ilçeye uygulanabilir projelerinden bahsediyor.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Ömer Önal gönü içerisinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederken akşamları ise ev toplantılarına katılarak burada Avanos için yapacaklarını anlatırken 31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimde partisi ve kendisi için destek istiyor.

Avanos Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş ise bugüne kadar ilçeye yaptıklarını anlatmasının yanı sıra bundan sonra da yapacakları hizmetleri anlatarak bir kez daha destek istiyor.

MHP Avanos Belediye Başkan Adayı Mustafa Kenan Sarıtaş’ın ise ilçe için projelerinden bahsetmek yerine sürekli MHP Genel Başkan Yardımcısı Nevşehir milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın ismi ile destek istemesine ise Avanos halkının oldukça tepki gösterdiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.