Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ankara Nevşehirliler Dernekler Federasyonu, Çalışkan ile bir araya geldi

SİYASET 22.01.2024 - 19:43, Güncelleme: 22.01.2024 - 19:43
 

Ankara Nevşehirliler Dernekler Federasyonu, Çalışkan ile bir araya geldi

Ankara Nevşehirliler Dernekler Federasyonu yöneticileri, TBMM’de AK Parti Nevşehir milletvekili Emre Çalışkan ile bir araya geldi.
  Ankara Nevşehirliler Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Eren, Başkan Yardımcıları, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Dernek Başkanları ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Milletvekili Emre Çalışkan’la bir araya gelerek hem tanışma hem de Nevşehir ile alakalı yapacakları çalışmaları istişare ettiler.   Milletvekili Çalışkan yaptığı açıklamada, “Nevşehirli hemşerilerimizi Gazi Meclisimizde ağırlamaktan son derece memnunum. Hemşerilerimizle hem sohbet ettik hem de bundan sonraki süreçte ortak yapılacak çalışmalar konusunda istişarelerde bulunduk. Nazik ziyaretlerinden ötürü kıymetli hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bu birlik ve beraberliği gözümüz gibi koruyacağız” dedi.  
Ankara Nevşehirliler Dernekler Federasyonu yöneticileri, TBMM’de AK Parti Nevşehir milletvekili Emre Çalışkan ile bir araya geldi.

 

Ankara Nevşehirliler Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Eren, Başkan Yardımcıları, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Dernek Başkanları ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Milletvekili Emre Çalışkan’la bir araya gelerek hem tanışma hem de Nevşehir ile alakalı yapacakları çalışmaları istişare ettiler.

 

Milletvekili Çalışkan yaptığı açıklamada, “Nevşehirli hemşerilerimizi Gazi Meclisimizde ağırlamaktan son derece memnunum. Hemşerilerimizle hem sohbet ettik hem de bundan sonraki süreçte ortak yapılacak çalışmalar konusunda istişarelerde bulunduk. Nazik ziyaretlerinden ötürü kıymetli hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bu birlik ve beraberliği gözümüz gibi koruyacağız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.