Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altıok, çadır toplantısında mahalle sakinleri ile buluşacak

SİYASET 18.03.2024 - 20:08, Güncelleme: 18.03.2024 - 20:08
 

Altıok, çadır toplantısında mahalle sakinleri ile buluşacak

Hacıbektaş Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Arif Yoldaş Altıok, mahalle sakinleri ile çadır toplantısında bir araya gelecek.
  Hacıbektaş Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Arif Yoldaş Altıok seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Gün içerisinde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Altıok akşamları ise ev toplantıları ile çalışmalarını sürdürürken 20 Mart Çarşamba günü ise çadır toplantısı ile mahalle sakinleri ile buluşacak. CHP Belediye Başkan Adayı Altıok açıklamasında, “Savat Mahallesi’nde gerçekleştireceğimiz Çadır toplantımız tüm Savat Mahallesi sakinlerimizi bekliyoruz” dedi.
Hacıbektaş Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Arif Yoldaş Altıok, mahalle sakinleri ile çadır toplantısında bir araya gelecek.

 

Hacıbektaş Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Arif Yoldaş Altıok seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Gün içerisinde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Altıok akşamları ise ev toplantıları ile çalışmalarını sürdürürken 20 Mart Çarşamba günü ise çadır toplantısı ile mahalle sakinleri ile buluşacak.

CHP Belediye Başkan Adayı Altıok açıklamasında, “Savat Mahallesi’nde gerçekleştireceğimiz Çadır toplantımız tüm Savat Mahallesi sakinlerimizi bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.