Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ateş oyunu kullandı

SİYASET 31.03.2024 - 10:13, Güncelleme: 31.03.2024 - 10:13
 

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ateş oyunu kullandı

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mustafa Ateş, Ortahisar İlkokulu’nda oyunu kullandı.
  AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mustafa Ateş, mahalli idareler seçimlerinde oy kullanmak için Ortahisar İlkokulu’na geldi. Ateş burada sandıkları gezerek görevlilere iyi çalışmalar dilemesinin ardından oyunun 1064 nolu sandıkta kullandı.   Seçimlerin milletimiz ve devletimiz için hayırlar getirmesini temenni eden Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mustafa Ateş , “Oyumuzu, 1064 nolu sandıkta kullandık. Seçimin beldemiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyor, tüm hemşerilerimizi demokratik haklarını kullanmaya davet ediyorum. ” dedi.
AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mustafa Ateş, Ortahisar İlkokulu’nda oyunu kullandı.

 

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mustafa Ateş, mahalli idareler seçimlerinde oy kullanmak için Ortahisar İlkokulu’na geldi. Ateş burada sandıkları gezerek görevlilere iyi çalışmalar dilemesinin ardından oyunun 1064 nolu sandıkta kullandı.

 

Seçimlerin milletimiz ve devletimiz için hayırlar getirmesini temenni eden Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mustafa Ateş , “Oyumuzu, 1064 nolu sandıkta kullandık. Seçimin beldemiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyor, tüm hemşerilerimizi demokratik haklarını kullanmaya davet ediyorum. ” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.