Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Çiftçi, “Biz büyük bir aileyiz”

SİYASET 23.03.2024 - 01:58, Güncelleme: 23.03.2024 - 01:58
 

AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Çiftçi, “Biz büyük bir aileyiz”

AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi seçim çalışmalarına aralıksız devam ederken ilçeden her ziyaret ettiği yerde büyük bir ilgiyle karşılanıyor.
  Gülşehir Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi beraberinde İlçe Başkanı Çağrı Sönmez, İl Genel Meclis adayları ve belediye meclis üyesi adayları ile çalmadık kapı girmedik gönül bırakmıyor. Belediye Başkan Adayı Çiftçi ziyaret ettiği her işyeri ve evde büyük bir ilgiyle karşılaşırken Gülşehir’de hizmetlerin kaldığı yerden devam edeceğini ifade etti. Çiftçi, “Biz seçimden seçime sahada olan bir anlayış içerisinde asla olmadık. Her zaman vatandaşlarımız ile birlikte olmaya devam ettik. Bundan sonra da bu anlayışımız devam edecek. Biz hizmetlerimizi yaparken hiçbir zaman ayrım yapmadık yapmamaya da devam edeceğiz. Çünkü biz Gülşehir’imize sevdalıyız. Ve bugün de görüyoruz ki ziyaret etmiş olduğumuz yerler bizleri bağrına basıyor. Çünkü biz büyük bir aileyiz” diye konuştu.  
AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi seçim çalışmalarına aralıksız devam ederken ilçeden her ziyaret ettiği yerde büyük bir ilgiyle karşılanıyor.

 

Gülşehir Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi beraberinde İlçe Başkanı Çağrı Sönmez, İl Genel Meclis adayları ve belediye meclis üyesi adayları ile çalmadık kapı girmedik gönül bırakmıyor. Belediye Başkan Adayı Çiftçi ziyaret ettiği her işyeri ve evde büyük bir ilgiyle karşılaşırken Gülşehir’de hizmetlerin kaldığı yerden devam edeceğini ifade etti.

Çiftçi, “Biz seçimden seçime sahada olan bir anlayış içerisinde asla olmadık. Her zaman vatandaşlarımız ile birlikte olmaya devam ettik. Bundan sonra da bu anlayışımız devam edecek. Biz hizmetlerimizi yaparken hiçbir zaman ayrım yapmadık yapmamaya da devam edeceğiz. Çünkü biz Gülşehir’imize sevdalıyız. Ve bugün de görüyoruz ki ziyaret etmiş olduğumuz yerler bizleri bağrına basıyor. Çünkü biz büyük bir aileyiz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.