Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti aday tanıtım toplantısında gövde gösterisi yaptı

SİYASET 10.02.2024 - 16:04, Güncelleme: 10.02.2024 - 16:04
 

AK Parti aday tanıtım toplantısında gövde gösterisi yaptı

AK Parti İl Başkanlığı tarafından Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde ilçe ve belde aday tanıtım toplantısı yapıldı. AK Parti aday tanıtım toplantısında 31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimlerde adeta gövde gösterisi yaptı.
  AK Parti İl Başkanlığı tarafından Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde aday tanıtım toplantısı yapıldı. AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen aday tanıtım toplantısına partililer büyük ilgi gösterirken 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde adeta gövde gösterisi yaptı. AK Parti’de aday tanıtım toplantısı Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran’ın konuşması ve projelerini partililer ile paylaştı. Savran’ın projeleri toplantıya katılan partiler tarafından büyük alkış aldı. Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran’ın konuşmasının ardından AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran yaptığı konuşmada 5 yıl boyunca belediye başkanı olarak görev yapmakta olan ve bu dönem aday gösterilmeyen belediye başkanlarına teşekkür ederken 31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimde başta Nevşehir Belediyesi olmak üzere ilçe ve beldelerde rekor oy alarak bir kez daha zafere ulaşacaklarına inandıklarını ifade etti. AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran’ın konuşmasının ardından milletvekilleri Emre Çalışkan, Süleyman Özgün konuşma yaparken daha sonra ise Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider bir konuşma yaptı. Programın son konuşmacısı ise Balıkesir Milletvekili Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur yaptığı konuşmada Türkiye Yüzyılı kapsamında Nevşehir’de AK Parti Belediye Başkan adaylarının seçimlerden zaferle ayrılacaklarına inandıklarını kaydetti. Konuşmaların ardından ise AK Parti’de İlçe ve Belde Belediye Başkan adayları tanıtılırken program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.  
AK Parti İl Başkanlığı tarafından Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde ilçe ve belde aday tanıtım toplantısı yapıldı. AK Parti aday tanıtım toplantısında 31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimlerde adeta gövde gösterisi yaptı.

 

AK Parti İl Başkanlığı tarafından Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde aday tanıtım toplantısı yapıldı. AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen aday tanıtım toplantısına partililer büyük ilgi gösterirken 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde adeta gövde gösterisi yaptı.

AK Parti’de aday tanıtım toplantısı Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran’ın konuşması ve projelerini partililer ile paylaştı. Savran’ın projeleri toplantıya katılan partiler tarafından büyük alkış aldı.

Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran’ın konuşmasının ardından AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran yaptığı konuşmada 5 yıl boyunca belediye başkanı olarak görev yapmakta olan ve bu dönem aday gösterilmeyen belediye başkanlarına teşekkür ederken 31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimde başta Nevşehir Belediyesi olmak üzere ilçe ve beldelerde rekor oy alarak bir kez daha zafere ulaşacaklarına inandıklarını ifade etti.

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran’ın konuşmasının ardından milletvekilleri Emre Çalışkan, Süleyman Özgün konuşma yaparken daha sonra ise Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider bir konuşma yaptı.

Programın son konuşmacısı ise Balıkesir Milletvekili Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur yaptığı konuşmada Türkiye Yüzyılı kapsamında Nevşehir’de AK Parti Belediye Başkan adaylarının seçimlerden zaferle ayrılacaklarına inandıklarını kaydetti.

Konuşmaların ardından ise AK Parti’de İlçe ve Belde Belediye Başkan adayları tanıtılırken program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.