Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Aday Adayı Ateşok,’Nevşehir’e Bir Kadın Eli Değmeli’

SİYASET 13.05.2018 - 11:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Aday Adayı Ateşok,’Nevşehir’e Bir Kadın Eli Değmeli’

AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Nurcan Ateşok Deveci, Nevşehir’de yapılan hizmetlere artık bir kadın elinin de değmesi gerektiğini ifade etti.
  AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Nurcan Ateşok Deveci 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde Nevşehir’in özlemini duyduğu kadın milletvekili adayı olmasını istediklerini söyledi.   Ateşok, “Geçen dönem siyasi sloganım ‘Nevşehir’e artık bir kadın eli değmeli’ idi. Bu sözü, kullandığımda bazıları önce tuhaf, hatta nerden çıktı bu der gibi bakıyorlardı. Bu dönem seçimlerde aynı sloganı kullanmadım. Şimdi Nevşehir’de nereye gitsem “Artık Nevşehir’e Kadın Eli Değmeli” diyorlar. Üstelik bunu her düzey ve kademedeki erkekler söylüyor. Mevlana Celalettin Rumi’nin dediği gibi, Bulanmadan, donmadan akmak, ne hoş! Dünle beraber gitti cancağızım, Ne kadar söz varsa düne ait Şimdi yeni şeyler söylemek lazım... Bir şeyleri söylemenin zamanı gelmiş. Sayın cumhurbaşkanımızın kadının siyasette, iş hayatında ve diğer sektörlerdeki yeri ve önemi hakkındaki düşünceleri, Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Erdoğan Hanımefendinin çabaları, kızları Sümeyye hanımefendinin kurucularından olduğu KADEM in şubesinin Nevşehir’de açılmasının bunda etkisinin olduğunu düşünüyorum. Tabi AK Parti kadın kollarının emeklerine da saygı duyuyorum. Buraya kadar her şey çok iyi görünüyor. Üç yıl öncesinde bu söze manasız bakanlar şimdi kendileri söylüyorlarsa artık Nevşehir’ e Kadın Vekil gerekmektedir. Nevşehir dediğiniz yer sokaklarında yabancı turistlerin hiçbir mevsim eksik olmadığı, dünyanın ender coğrafyalarından bir yerdir. Dünyaya ülkemizden tutulan bir ayna olan Kapadokya’mızın, temsilinde bir kadın siyasetçinin olması Türkiye’mizin ve ilimizin imajını çok olumlu yönde etkileyeceğini düşünmekteyim. Aynı zamanda vizyoner bir kadın vekilin, ilin kaynaklarını ve güçlerin birleştirici, bütünleştirici ve aktifleştirici bir etki ile ilin ekonomik ve sosyal kalkınmasında önemli bir rol oynayacağı kanaatindeyim. Bu düşünceden hareketle AK Parti kadın aday adayı olarak, Sayın Cumhurbaşkanımızdan, Nevşehir’imizin ilk kadın milletvekilini bu dönemde AK Partimizden çıkarmasını, böylelikle Nevşehir’imizden siyasete kazandırdığı ilklere bir yenisini daha kazandırmış olmasını, Anneler gününü kutladığımız bu günlerde Nevşehirli tüm kadınlara ve annelere müjde vermesini, Saygılarımızla ve önemle istiyoruz” dedi.
AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Nurcan Ateşok Deveci, Nevşehir’de yapılan hizmetlere artık bir kadın elinin de değmesi gerektiğini ifade etti.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Nurcan Ateşok Deveci 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde Nevşehir’in özlemini duyduğu kadın milletvekili adayı olmasını istediklerini söyledi.

 

Ateşok, “Geçen dönem siyasi sloganım ‘Nevşehir’e artık bir kadın eli değmeli’ idi. Bu sözü, kullandığımda bazıları önce tuhaf, hatta nerden çıktı bu der gibi bakıyorlardı. Bu dönem seçimlerde aynı sloganı kullanmadım. Şimdi Nevşehir’de nereye gitsem “Artık Nevşehir’e Kadın Eli Değmeli” diyorlar. Üstelik bunu her düzey ve kademedeki erkekler söylüyor. Mevlana Celalettin Rumi’nin dediği gibi, Bulanmadan, donmadan akmak, ne hoş! Dünle beraber gitti cancağızım, Ne kadar söz varsa düne ait Şimdi yeni şeyler söylemek lazım... Bir şeyleri söylemenin zamanı gelmiş. Sayın cumhurbaşkanımızın kadının siyasette, iş hayatında ve diğer sektörlerdeki yeri ve önemi hakkındaki düşünceleri, Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Erdoğan Hanımefendinin çabaları, kızları Sümeyye hanımefendinin kurucularından olduğu KADEM in şubesinin Nevşehir’de açılmasının bunda etkisinin olduğunu düşünüyorum. Tabi AK Parti kadın kollarının emeklerine da saygı duyuyorum. Buraya kadar her şey çok iyi görünüyor. Üç yıl öncesinde bu söze manasız bakanlar şimdi kendileri söylüyorlarsa artık Nevşehir’ e Kadın Vekil gerekmektedir. Nevşehir dediğiniz yer sokaklarında yabancı turistlerin hiçbir mevsim eksik olmadığı, dünyanın ender coğrafyalarından bir yerdir. Dünyaya ülkemizden tutulan bir ayna olan Kapadokya’mızın, temsilinde bir kadın siyasetçinin olması Türkiye’mizin ve ilimizin imajını çok olumlu yönde etkileyeceğini düşünmekteyim. Aynı zamanda vizyoner bir kadın vekilin, ilin kaynaklarını ve güçlerin birleştirici, bütünleştirici ve aktifleştirici bir etki ile ilin ekonomik ve sosyal kalkınmasında önemli bir rol oynayacağı kanaatindeyim. Bu düşünceden hareketle AK Parti kadın aday adayı olarak, Sayın Cumhurbaşkanımızdan, Nevşehir’imizin ilk kadın milletvekilini bu dönemde AK Partimizden çıkarmasını, böylelikle Nevşehir’imizden siyasete kazandırdığı ilklere bir yenisini daha kazandırmış olmasını, Anneler gününü kutladığımız bu günlerde Nevşehirli tüm kadınlara ve annelere müjde vermesini, Saygılarımızla ve önemle istiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.