Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

100. Yıl Ülfet Başer’den Krosta Başarı

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.10.2014 - 20:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

100. Yıl Ülfet Başer’den Krosta Başarı

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de son yıllarda yükselen atletizm branşında okullar bünyesinde kurulan kulüplerinde başarısı önemli bir yere sahip.   Hafta sonunda Kayseri ilinde yapılan Kros ligi yarışlarında Nevşehir’i temsil eden 100. Yıl Ülfet Başer gençlik Spor kulübü ilimize önemli bir atletizm başarısı daha kazandırdı. Kayseri’de yapılan kulüpler arası kros liginde ilimizi temsil eden 100.Yıl Ülfet Başer Gençlik ve Spor Kulübü 3.oldu.   Küçükler ve Yıldızlar Bölgesel Kros ligi yarışlarında sporcularımızdan Yusuf Çopur 18. Sırada yarışmayı tamamlarken, Hamdi Erçin 19. Sırada, Onur Çalışkan 58. Sırada, Ozan Galip Benli ise 68. Sırada yarışı tamamladı.
NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de son yıllarda yükselen atletizm branşında okullar bünyesinde kurulan kulüplerinde başarısı önemli bir yere sahip.
 
Hafta sonunda Kayseri ilinde yapılan Kros ligi yarışlarında Nevşehir’i temsil eden 100. Yıl Ülfet Başer gençlik Spor kulübü ilimize önemli bir atletizm başarısı daha kazandırdı. Kayseri’de yapılan kulüpler arası kros liginde ilimizi temsil eden 100.Yıl Ülfet Başer Gençlik ve Spor Kulübü 3.oldu.
 
Küçükler ve Yıldızlar Bölgesel Kros ligi yarışlarında sporcularımızdan Yusuf Çopur 18. Sırada yarışmayı tamamlarken, Hamdi Erçin 19. Sırada, Onur Çalışkan 58. Sırada, Ozan Galip Benli ise 68. Sırada yarışı tamamladı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.