Sitenin sağında bir giydirme reklam

Zafer Salgın, AK Parti Nevşehir milletvekili aday adaylık başvurusunu yaptı

SİYASET 22.03.2023 - 16:35, Güncelleme: 22.03.2023 - 16:39
 

Zafer Salgın, AK Parti Nevşehir milletvekili aday adaylık başvurusunu yaptı

AK Parti’de bugün saat 17.00’de sona erecek olan aday adaylık başvuruları öncesinde Zafer Salgın, AK Parti İl Başkanlığı’na müracaat ederek milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı.
  14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28çdönem milletvekilliği seçimleri öncesinde bu akşam saat 17.00’de sona erecek olan aday adaylık başvurularının öncesinde Zafer Salgın, Nevşehir milletvekili aday adaylığı başvurusunu AK Parti İl Başkanlığı’na yaptı. Salgın başvuru evraklarını AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran’a teslim ederken 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan seçimlerin ülkemize ve Nevşehir’e hayırlı olmasını diledi. Salgın açıklamasında, “Ülkemizde 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığına şehrimize hizmet etmek için AK Parti Nevşehir il teşkilatımıza başvuruda bulundum. Ülkeme, şehrime ve hemşerilerime hizmet etmek yolunda var gücümle çalışmak ve şehrimizin kalkınıp büyümesine katkı sağlamak ve Türkiye Yüzyılında partimizin yeni döneminde yeniden şahlanışına geçmesinde güç birliği yapmak için aday oluyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve AK Partimizin her daim yanında olduğumu vurgulayarak yapılacak olacak seçimlerin şehrimize, ülkemize ve tüm islam alemine hayırlar getirmesini diliyorum” ifadelerine yer verdi.
AK Parti’de bugün saat 17.00’de sona erecek olan aday adaylık başvuruları öncesinde Zafer Salgın, AK Parti İl Başkanlığı’na müracaat ederek milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı.

 

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28çdönem milletvekilliği seçimleri öncesinde bu akşam saat 17.00’de sona erecek olan aday adaylık başvurularının öncesinde Zafer Salgın, Nevşehir milletvekili aday adaylığı başvurusunu AK Parti İl Başkanlığı’na yaptı. Salgın başvuru evraklarını AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran’a teslim ederken 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan seçimlerin ülkemize ve Nevşehir’e hayırlı olmasını diledi.

Salgın açıklamasında, “Ülkemizde 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığına şehrimize hizmet etmek için AK Parti Nevşehir il teşkilatımıza başvuruda bulundum. Ülkeme, şehrime ve hemşerilerime hizmet etmek yolunda var gücümle çalışmak ve şehrimizin kalkınıp büyümesine katkı sağlamak ve Türkiye Yüzyılında partimizin yeni döneminde yeniden şahlanışına geçmesinde güç birliği yapmak için aday oluyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve AK Partimizin her daim yanında olduğumu vurgulayarak yapılacak olacak seçimlerin şehrimize, ülkemize ve tüm islam alemine hayırlar getirmesini diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.