Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

YRP'de il kongresi öncesi temayül yoklaması

GÜNCEL 23.08.2022 - 11:09, Güncelleme: 23.08.2022 - 11:09
 

YRP'de il kongresi öncesi temayül yoklaması

Yeniden Refah Partisinde önümüzdeki günlerde yapılacak olan il kongresi öncesinde temayül yoklaması yapıldı.
  NEVŞEHİR(MHA) Yeniden Refah Partisinde önümüzdeki günlerde yapılacak olan il kongresi öncesinde temayül yoklaması yapıldı.   Eylül ayında yapılacak olan il Kongresi için temayül yoklaması parti il binasında yapıldı. Toplantıya MKYK Üyesi Mehmet Gül, MKYK Üyesi Nevşehir İl Sorumlusu Av: Tevfik Öztürk, İl yönetimi, İlçe Başkanları ve yöneticileri katıldı.   İl Başkanı Abdulgani Altınışık, toplantıya katılanlara teşekkür ederken, yapılan temayül yoklamasının hayırlı olması temennisinde de bulundu.    
Yeniden Refah Partisinde önümüzdeki günlerde yapılacak olan il kongresi öncesinde temayül yoklaması yapıldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Yeniden Refah Partisinde önümüzdeki günlerde yapılacak olan il kongresi öncesinde temayül yoklaması yapıldı.  

Eylül ayında yapılacak olan il Kongresi için temayül yoklaması parti il binasında yapıldı. Toplantıya MKYK Üyesi Mehmet Gül, MKYK Üyesi Nevşehir İl Sorumlusu Av: Tevfik Öztürk, İl yönetimi, İlçe Başkanları ve yöneticileri katıldı.  

İl Başkanı Abdulgani Altınışık, toplantıya katılanlara teşekkür ederken, yapılan temayül yoklamasının hayırlı olması temennisinde de bulundu.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.