Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

YRP kongresine Rasim Arı sürprizi

SİYASET 08.10.2022 - 11:27, Güncelleme: 08.10.2022 - 11:27
 

YRP kongresine Rasim Arı sürprizi

Yeniden Refah Partisi'nin 2. il olağan kongresi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapıldı.
  NEVŞEHİR(MHA) Yeniden Refah Partisinin 2. il olağan kongresi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapıldı.   İl Kongresinde salonun tıklım tıklım doluşu kadar sürpriz bir misafiri de vardı. Geçtiğimiz günlerde sosyal paylaşımlarıyla siyasi çalışmalarının sürdüğünü belirten Nevşehir eski belediye başkanlarından Rasim Arı da kongrenin konuklarındandı.   Bazı STK başkanlarının da yer aldığı kongreye katılan Rasim Arı'nın bu sürpriz misafirliği kendisinin Yeniden Refah Partisi’ne mi geçeceği yorumlarına da neden oldu. İYİ Partiye geçeceği uzun süre konuşulan Nevşehir eski belediye başkanlarından Rasim Arı'nın ilerleyen günlerde sürpriz adımlar atabileceği gözleniyor.  
Yeniden Refah Partisi'nin 2. il olağan kongresi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapıldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Yeniden Refah Partisinin 2. il olağan kongresi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapıldı.  

İl Kongresinde salonun tıklım tıklım doluşu kadar sürpriz bir misafiri de vardı. Geçtiğimiz günlerde sosyal paylaşımlarıyla siyasi çalışmalarının sürdüğünü belirten Nevşehir eski belediye başkanlarından Rasim Arı da kongrenin konuklarındandı.  

Bazı STK başkanlarının da yer aldığı kongreye katılan Rasim Arı'nın bu sürpriz misafirliği kendisinin Yeniden Refah Partisi’ne mi geçeceği yorumlarına da neden oldu. İYİ Partiye geçeceği uzun süre konuşulan Nevşehir eski belediye başkanlarından Rasim Arı'nın ilerleyen günlerde sürpriz adımlar atabileceği gözleniyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.