Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

YRP Belediye Başkan Adayı Çelik, Lale Haber'i ziyaret etti

SİYASET 14.02.2024 - 16:13, Güncelleme: 14.02.2024 - 16:13
 

YRP Belediye Başkan Adayı Çelik, Lale Haber'i ziyaret etti

Yeniden Refah Partisi (YRP) Nevşehir Belediye Başkan Adayı Nail Çelik ve partililer Kapadokya Haber Ajansı (KHA) sahibi ve Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’i ziyaret etti.
  31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde YRP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Nail Çelik ve partililer seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. YRP Belediye Başkan Adayı Nail Çelik ve partililer bu kapsamda Kapadokya Haber Ajansı (KHA) sahibi ve Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’i ziyaret ederek bir süre görüştüler. YRP Belediye Başkan Adayı Çelik, seçim çalışmalarına başladıklarını bu kapsamda sivil toplum örgütlerinin yanı sıra esnaf ve vatandaşları ziyaret etmeye başladıklarını belirtti. Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin ise nazik ziyaretlerinden dolayı YRP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Nail Çelik ve partililere nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Yeniden Refah Partisi (YRP) Nevşehir Belediye Başkan Adayı Nail Çelik ve partililer Kapadokya Haber Ajansı (KHA) sahibi ve Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’i ziyaret etti.

 

31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde YRP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Nail Çelik ve partililer seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. YRP Belediye Başkan Adayı Nail Çelik ve partililer bu kapsamda Kapadokya Haber Ajansı (KHA) sahibi ve Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’i ziyaret ederek bir süre görüştüler. YRP Belediye Başkan Adayı Çelik, seçim çalışmalarına başladıklarını bu kapsamda sivil toplum örgütlerinin yanı sıra esnaf ve vatandaşları ziyaret etmeye başladıklarını belirtti.

Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin ise nazik ziyaretlerinden dolayı YRP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Nail Çelik ve partililere nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.