Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

YRP Avanos İl Genel Meclis Üyesi 1.Sıra Adayı Alaattin Sarıdaş oldu

SİYASET 17.02.2024 - 19:04, Güncelleme: 17.02.2024 - 19:04
 

YRP Avanos İl Genel Meclis Üyesi 1.Sıra Adayı Alaattin Sarıdaş oldu

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Avanos İl Genel Meclis Adaylığını geri çeken ve AK Parti’den istifa eden Alaattin Sarıdaş, Yeniden Refah Partisi Avanos İl Genel Meclis üyeliği 1.sıradan aday gösterildi.
  Geçtiğimiz günlerde AK Parti’den istifa eden Alaattin Sarıtaş bugün Yeniden Refah Partisi (YRP)’ye düzenlenen program ile katıldı. YRP’ye katılan Alaattin Sarıtaş, YRP’nin Avanos İl Genel Meclis üyeliği 1.sıra adayı olarak açıklandı. YRP Avanos İl Genel Meclis üyesi 1.sıra adayı Alaattin Sarıtaş açıklamasında, “ 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerinde Avanos İl Genel Meclis Üyeliği 1. sıra adaylığımı şahsıma layık gören başta Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan olmak üzere, Yeniden Refah Partisi Nevşehir İl Başkanımız Abdülgani Altınışık’a ve Yeniden Refah Partimizin birbirinden değerli yönetim kurulu üyelerine, kadirşinas Avanos halkına şahsım ve ailem adına selam saygı ve hürmetlerimi sunuyorum. Sevdamız Avanos” Sloganıyla çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda Rabbim bizleri Genel Başkanımıza ve partililerimize mahcup etmesin, muvaffak eylesin inşallah” dedi.  
Geçtiğimiz günlerde AK Parti Avanos İl Genel Meclis Adaylığını geri çeken ve AK Parti’den istifa eden Alaattin Sarıdaş, Yeniden Refah Partisi Avanos İl Genel Meclis üyeliği 1.sıradan aday gösterildi.

 

Geçtiğimiz günlerde AK Parti’den istifa eden Alaattin Sarıtaş bugün Yeniden Refah Partisi (YRP)’ye düzenlenen program ile katıldı. YRP’ye katılan Alaattin Sarıtaş, YRP’nin Avanos İl Genel Meclis üyeliği 1.sıra adayı olarak açıklandı.

YRP Avanos İl Genel Meclis üyesi 1.sıra adayı Alaattin Sarıtaş açıklamasında, “ 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerinde Avanos İl Genel Meclis Üyeliği 1. sıra adaylığımı şahsıma layık gören başta Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan olmak üzere, Yeniden Refah Partisi Nevşehir İl Başkanımız Abdülgani Altınışık’a ve Yeniden Refah Partimizin birbirinden değerli yönetim kurulu üyelerine, kadirşinas Avanos halkına şahsım ve ailem adına selam saygı ve hürmetlerimi sunuyorum. Sevdamız Avanos” Sloganıyla çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda Rabbim bizleri Genel Başkanımıza ve partililerimize mahcup etmesin, muvaffak eylesin inşallah” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.