Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yıldız, İstanbul’dan Akıncılar Hareketi toplantısına katıldı

SİYASET 27.03.2023 - 10:11, Güncelleme: 27.03.2023 - 10:11
 

Yıldız, İstanbul’dan Akıncılar Hareketi toplantısına katıldı

AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Fahri Yıldız, İstanbul’da Akıncılar Hareketi’nin düzenlediği toplantıya katıldı.
  AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Fahri Yıldız Akıncılar Hareketi Yüksek İstişare Kurulu üyesi olarak katıldığı toplantıda Cumhur İttifakı’na destek manifestosu açıklandı. Yıldız yaptığı açıklamada, “Gençliğimize yön gösteren Kuruluşu Millî Türk Talebe Birliği binasında yapılan Akıncılar Hareketi’nin yeniden şahlanışının manifestosunu açıklama ve Hareketin Lideri Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur ittifakına destek açıklama toplantısına Nevşehir ilimizi temsilen Yüksek İstişare Kurulu  (Y.İ.K)  üyesi sıfatı ile katıldım. Yüksek Katılımla gerçekleşen toplantı sonunda şahsıma verilen liyakat nişanını Nevşehir Akıncıları adına Nevşehir’imizin İstanbul’daki gururu Muzaffer Doğan’ın elinden aldım. Akıncılar ruhunun yeniden şahlandığı bu günde, bu davanın bir neferi olarak kendimi çok mutlu hissediyor bana bu gururu yaşatan yol arkadaşlarıma ve toprağımın insanlarına teşekkür ediyorum” dedi.  
AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Fahri Yıldız, İstanbul’da Akıncılar Hareketi’nin düzenlediği toplantıya katıldı.

 

AK Parti Nevşehir mi lletvekili aday adayı Fahri Yıldız Akıncılar Hareketi Yüksek İstişare Kurulu üyesi olarak katıldığı toplantıda Cumhur İttifakı’na destek manifestosu açıklandı. Yıldız yaptığı açıklamada, “Gençliğimize yön gösteren Kuruluşu Millî Türk Talebe Birliği binasında yapılan Akıncılar Hareketi’nin yeniden şahlanışının manifestosunu açıklama ve Hareketin Lideri Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur ittifakına destek açıklama toplantısına Nevşehir ilimizi temsilen Yüksek İstişare Kurulu  (Y.İ.K)  üyesi sıfatı ile katıldım. Yüksek Katılımla gerçekleşen toplantı sonunda şahsıma verilen liyakat nişanını Nevşehir Akıncıları adına Nevşehir’imizin İstanbul’daki gururu Muzaffer Doğan’ın elinden aldım. Akıncılar ruhunun yeniden şahlandığı bu günde, bu davanın bir neferi olarak kendimi çok mutlu hissediyor bana bu gururu yaşatan yol arkadaşlarıma ve toprağımın insanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.