Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yerli 6’lı masaya ne oldu?

SİYASET 14.12.2022 - 11:03, Güncelleme: 14.12.2022 - 11:03
 

Yerli 6’lı masaya ne oldu?

Nevşehir’de 2023 seçimlerine yönelik takvim hızla işlerken yerli 6’lı masanın uzun süredir bir araya gelememesi dikkatlerden kaçmıyor.
NEVŞEHİR(MHA) 6’lı masanın en güçlü siyasi oluşumlarından biri olan İYİ Parti Nevşehir teşkilatlarındaki kongre telaşıyla birlikte CHP, İYİ Parti, Deva Partisi, Gelecek Partisi, Demokrat Parti ve Saadet Partisi Nevşehir il başkanlarının bir süredir bir arada görünmemeleri parti genel merkezlerinde sağlanan birlikteliğin Nevşehir’de pek tutmadığı yorumlarına neden oluyor.  Konuya ilişkin 6 siyasi parti il başkanından da şu ana kadar Millet ittifakının Nevşehir ayağında neler olduğuna dair bir açıklama yapılmış değil.  
Nevşehir’de 2023 seçimlerine yönelik takvim hızla işlerken yerli 6’lı masanın uzun süredir bir araya gelememesi dikkatlerden kaçmıyor.

NEVŞEHİR(MHA) 6’lı masanın en güçlü siyasi oluşumlarından biri olan İYİ Parti Nevşehir teşkilatlarındaki kongre telaşıyla birlikte CHP, İYİ Parti, Deva Partisi, Gelecek Partisi, Demokrat Parti ve Saadet Partisi Nevşehir il başkanlarının bir süredir bir arada görünmemeleri parti genel merkezlerinde sağlanan birlikteliğin Nevşehir’de pek tutmadığı yorumlarına neden oluyor. 
Konuya ilişkin 6 siyasi parti il başkanından da şu ana kadar Millet ittifakının Nevşehir ayağında neler olduğuna dair bir açıklama yapılmış değil.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.