Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS
Coşkun Sağlamdin
Köşe Yazarı
Coşkun Sağlamdin
 

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk'e en çok o isim zarar veriyor

  Ürgüp Belediyesi son günlerde hep o veya bu şekilde Nevşehir gündemine geliyor. Ancak gelin görün ki bu son günlerde gündeme gelme olayı ise kamuoyu tarafından büyük tepkilere neden oldu.   Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk genç olması ve yeniliklere açık olması Ürgüp için aslında büyük bir kazanç görünüyorken yanındaki bazı isimler ise Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’e her geçen gün daha fazla zarar vermeye başladılar. Nitekim Ürgüp Belediye Başkanı olarak seçilmesinin ardından ilçede bir çok başarılı çalışmalara imza atan Belediye Başkanı Mehmet Aktürk son aylarda ise adeta o başarılı çalışmaları yanı başında bulunan bazı kişiler nedeniyle üstü kapatılıyor. Mesela Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk bölgede ilk balon festivaline ev sahipliği yaparak büyük bir sükse yaptı. Daha sonra ise ilçede bir çok başarılı çalışmalara daha imza atan Belediye Başkanı Mehmet Aktürk taraflı tarafsız her kesimin takdirini toplamıştı.   Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk belediye başkanlığı seçimini kazanmasının arından ise Ürgüp Belediyesi’nde işe başlatmış olduğu Fatih Okur son günlerde kendisine en büyük zararı veren isim olarak gündemden düşmüyor. Fatih Okur, Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’ün referansı ve güveniyle işe başlamış olabilir. Bir kişiye referans olursun ama o referansın orada kalması ise tamamen kendi elinde olan birşeydir. Nitekim ilk olarak Temenni Tepesi civarında yapılan iş merkezleri ile ilgili olarak Gazeteci Cem Seymen’i sosyal medyadan tehdit eden Fatih Okur daha sonra ise açmış olduğu sahte facebook hesapları ile de kendisini eleştiren Ürgüplülere olur olmadık herşeyi yazmaya başladı. Son paylaşımı ise Ürgüp halkı için bardağı taşıran son damla oldu. Fatih Okur adeta bir güç zehirlenmesi yaşamasının sonrasında CHP Ürgüp İlçe Başkanı Fulya Gülşen Altınsoy’a hakaret etmesi büyük tepkilere neden oldu. Bırakın İlçe Başkanlığı görevini bir kadına bu tür bir hakaret ne kadar doğru? Sonra da bu zat-ı muhterem çıkıyor pişkin pişkin “ Ağlayacaksanız oynamayalım” diye bir paylaşım daha yapıyor. İşte tam da bunun adı güç zehirlenmesidir. Bunun başka bir açıklaması yok.   Şimdi Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’e soruyorum. Sayın Başkan göreve geldiğiniz ilk günden itibaren başarılı çalışmalara imza attınız. Bunu taraflı tarafsız her kesim kabul ediyor. Ama sizin referansınız ise Ürgüplü bile olmayan bu kişiye ilçe halkınıza hakaretler etmesi sonrasında hiçbir cezai işlem, soruşturma, uyarı tarzında bir girişimde bulundunuz mu? Ya da şöyle bir empati yapalım yanınızda çalışan bu zatın yapmış olduğu hakaretler kendi yakınınızdan birine edilmiş olsaydı ne yapardınız?   Bu aradan sizin referansınız ile Ürgüp Belediyesi’nde göreve başlayan kişinin sahte hesaplarla bize yazdıklarını da söylemeden geçemeyeceğim. Sayın Başkanım.   Takdir siz kamuoyunun…
Ekleme Tarihi: 09 Mayıs 2022 - Pazartesi

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk'e en çok o isim zarar veriyor

 

Ürgüp Belediyesi son günlerde hep o veya bu şekilde Nevşehir gündemine geliyor. Ancak gelin görün ki bu son günlerde gündeme gelme olayı ise kamuoyu tarafından büyük tepkilere neden oldu.

 

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk genç olması ve yeniliklere açık olması Ürgüp için aslında büyük bir kazanç görünüyorken yanındaki bazı isimler ise Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’e her geçen gün daha fazla zarar vermeye başladılar. Nitekim Ürgüp Belediye Başkanı olarak seçilmesinin ardından ilçede bir çok başarılı çalışmalara imza atan Belediye Başkanı Mehmet Aktürk son aylarda ise adeta o başarılı çalışmaları yanı başında bulunan bazı kişiler nedeniyle üstü kapatılıyor. Mesela Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk bölgede ilk balon festivaline ev sahipliği yaparak büyük bir sükse yaptı. Daha sonra ise ilçede bir çok başarılı çalışmalara daha imza atan Belediye Başkanı Mehmet Aktürk taraflı tarafsız her kesimin takdirini toplamıştı.

 

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk belediye başkanlığı seçimini kazanmasının arından ise Ürgüp Belediyesi’nde işe başlatmış olduğu Fatih Okur son günlerde kendisine en büyük zararı veren isim olarak gündemden düşmüyor. Fatih Okur, Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’ün referansı ve güveniyle işe başlamış olabilir. Bir kişiye referans olursun ama o referansın orada kalması ise tamamen kendi elinde olan birşeydir. Nitekim ilk olarak Temenni Tepesi civarında yapılan iş merkezleri ile ilgili olarak Gazeteci Cem Seymen’i sosyal medyadan tehdit eden Fatih Okur daha sonra ise açmış olduğu sahte facebook hesapları ile de kendisini eleştiren Ürgüplülere olur olmadık herşeyi yazmaya başladı. Son paylaşımı ise Ürgüp halkı için bardağı taşıran son damla oldu. Fatih Okur adeta bir güç zehirlenmesi yaşamasının sonrasında CHP Ürgüp İlçe Başkanı Fulya Gülşen Altınsoy’a hakaret etmesi büyük tepkilere neden oldu. Bırakın İlçe Başkanlığı görevini bir kadına bu tür bir hakaret ne kadar doğru? Sonra da bu zat-ı muhterem çıkıyor pişkin pişkin “ Ağlayacaksanız oynamayalım” diye bir paylaşım daha yapıyor. İşte tam da bunun adı güç zehirlenmesidir. Bunun başka bir açıklaması yok.

 

Şimdi Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’e soruyorum. Sayın Başkan göreve geldiğiniz ilk günden itibaren başarılı çalışmalara imza attınız. Bunu taraflı tarafsız her kesim kabul ediyor. Ama sizin referansınız ise Ürgüplü bile olmayan bu kişiye ilçe halkınıza hakaretler etmesi sonrasında hiçbir cezai işlem, soruşturma, uyarı tarzında bir girişimde bulundunuz mu? Ya da şöyle bir empati yapalım yanınızda çalışan bu zatın yapmış olduğu hakaretler kendi yakınınızdan birine edilmiş olsaydı ne yapardınız?

 

Bu aradan sizin referansınız ile Ürgüp Belediyesi’nde göreve başlayan kişinin sahte hesaplarla bize yazdıklarını da söylemeden geçemeyeceğim. Sayın Başkanım.

 

Takdir siz kamuoyunun…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.