Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS
Coşkun Sağlamdin
Köşe Yazarı
Coşkun Sağlamdin
 

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası facebookta yönetilmiyor

  Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılacak olan seçimlere 1 yıldan fazla zaman kala adaylığını açıklayan Yüksel Babaoğlu adaylığını açıklamasının ardından Nevşehir’de görev yapan basın mensuplarının aklına gelmesi dikkatimden kaçmadı. Çünkü onca yıldır Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nda Yönetim Kurulu üyeliği yapmış ve yine onca yıl Nevşehir’de esnaflık yapmakta olan Yüksel Babaoğlu bugünlerde Nevşehir’de görev yapan basın mensuplarına aklına getirerek reklamlar vermesi dikkatimi çekmedi. Acaba diyorum Sayın Babaoğlu neden seçimde adaylığını açıklayınca internet sitelerine reklam verme gereği duydu. Siz söylemeden ben söylemek istiyorum. Çünkü Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’na başkanlık adaylığını açıkladı ve gündeme gelmek için reklam verdi. Peki bu reklamlar ne zamana kadar devam edecek. Onu da ben belirteyim Yüksel Babaoğlu, NTSO Başkanlık seçimini kaybettiğinin ertesinde gazetecileri tıpkı geçmiş yıllarda olduğu gibi unutup köşesine çekilecek.   Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız’ın uzun zamandır yönetiminde yer alan ve geçen yıl NTSO Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa eden Babaoğlu daha sonra ise sosyal medyadan başkan adayı olduğunu açıkladı.  Babaoğlu son zamanlarda ise sürekli sosyal medya hesabından Aksaray TSO’nun çalışmalarını paylaşırken hatalara da düşmüyor değil. Nitekim Aksaray’da organize sanayi bölgesinde Hazine arazilerinin çokluğunu ya bilmiyor ya da görmeden geliyor. Çünkü Nevşehir’de hazine arası ile Aksaray’da ki hazine arazi neredeyse 10 katından daha fazla olduğunu biliyor musunuz?    Yüksel Babaoğlu kendisinin NTSO başkanı olduğu zamanda sürekli makamında olacağını ve üyelerin dertleri ile ilgileneceğini söylüyor söylemesine ama üyelerin sorunları Nevşehir’de makamda oturmaktan değil Ankara’da iş takip etmekten geçtiğini de unutuyor.   Sözün özü bugüne kadar NTSO yönetimde görev almış ve bugüne kadar yapılan veya yapılamayan tüm işlerde imzası olan Yüksel Babaoğlu bugünlerde sadece mevcut başkan Arif Parmaksız’ı değil aslında kendini de eleştiriyor. Ama biri de çıkıp demiyor. Madem tüm bunlar böyleydi o zaman NTSO yönetimindeyken neden bunları kamuoyu ile paylaşmadın diyemiyor.   Sayın Yüksel Babaoğlu’na şunu da diyemeden geçemeyeceğim. Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası öyle bugünlerde yapmış olduğunuz gibi facebooktan yönetilerek beğeni kazanılmıyor.
Ekleme Tarihi: 18 Temmuz 2022 - Pazartesi

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası facebookta yönetilmiyor

 

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılacak olan seçimlere 1 yıldan fazla zaman kala adaylığını açıklayan Yüksel Babaoğlu adaylığını açıklamasının ardından Nevşehir’de görev yapan basın mensuplarının aklına gelmesi dikkatimden kaçmadı. Çünkü onca yıldır Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nda Yönetim Kurulu üyeliği yapmış ve yine onca yıl Nevşehir’de esnaflık yapmakta olan Yüksel Babaoğlu bugünlerde Nevşehir’de görev yapan basın mensuplarına aklına getirerek reklamlar vermesi dikkatimi çekmedi. Acaba diyorum Sayın Babaoğlu neden seçimde adaylığını açıklayınca internet sitelerine reklam verme gereği duydu. Siz söylemeden ben söylemek istiyorum. Çünkü Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’na başkanlık adaylığını açıkladı ve gündeme gelmek için reklam verdi. Peki bu reklamlar ne zamana kadar devam edecek. Onu da ben belirteyim Yüksel Babaoğlu, NTSO Başkanlık seçimini kaybettiğinin ertesinde gazetecileri tıpkı geçmiş yıllarda olduğu gibi unutup köşesine çekilecek.

 

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız’ın uzun zamandır yönetiminde yer alan ve geçen yıl NTSO Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa eden Babaoğlu daha sonra ise sosyal medyadan başkan adayı olduğunu açıkladı.  Babaoğlu son zamanlarda ise sürekli sosyal medya hesabından Aksaray TSO’nun çalışmalarını paylaşırken hatalara da düşmüyor değil. Nitekim Aksaray’da organize sanayi bölgesinde Hazine arazilerinin çokluğunu ya bilmiyor ya da görmeden geliyor. Çünkü Nevşehir’de hazine arası ile Aksaray’da ki hazine arazi neredeyse 10 katından daha fazla olduğunu biliyor musunuz? 

 

Yüksel Babaoğlu kendisinin NTSO başkanı olduğu zamanda sürekli makamında olacağını ve üyelerin dertleri ile ilgileneceğini söylüyor söylemesine ama üyelerin sorunları Nevşehir’de makamda oturmaktan değil Ankara’da iş takip etmekten geçtiğini de unutuyor.

 

Sözün özü bugüne kadar NTSO yönetimde görev almış ve bugüne kadar yapılan veya yapılamayan tüm işlerde imzası olan Yüksel Babaoğlu bugünlerde sadece mevcut başkan Arif Parmaksız’ı değil aslında kendini de eleştiriyor. Ama biri de çıkıp demiyor. Madem tüm bunlar böyleydi o zaman NTSO yönetimindeyken neden bunları kamuoyu ile paylaşmadın diyemiyor.

 

Sayın Yüksel Babaoğlu’na şunu da diyemeden geçemeyeceğim. Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası öyle bugünlerde yapmış olduğunuz gibi facebooktan yönetilerek beğeni kazanılmıyor.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.