Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS
Coşkun Sağlamdin
Köşe Yazarı
Coşkun Sağlamdin
 

Gün minik Yusuf Eren’e destek olma günüdür

  Nevşehir’de yaklaşık 15 gündür sosyal medya hesapları SMA hastası olan minik Yusuf Eren için kampanya üstüne kampanya paylaşımları yapılıyor. Hatta minik yavrumuza destek olunması için bir grup gönüllü vatandaşlarımız tarafından da kermes düzenlenerek elde edilecek olan gelir Yusuf Eren’in sağlığına kavuşması için banka hesaplarına aktarılacak.   Peki, biz bu minik yavrumuz için ne yapıyoruz diye düşündünüz mü? Belki şuan minik Yusuf’un durumuna sizin evladınız ailesinin yerine ise de siz olabilirdiniz? Bunu hiç aklınızın ucuna getiriyor musunuz?     Nevşehir’in sevilen doktorlarından Op. Dr. İlker Sait Tuncer’de bir el uzatarak Türk Aiders ekibi ile birlikte Yusuf Eren’e umut olmak için Avanos’ta bir etkinlik düzenleyecek. Burada bu ekip de bir stant kurarak Yusuf Eren’e umut olmaya çalışacak.   Minik bir yavrumuz ve ailesi sizlerden gelecek her bir desteğe ihtiyacı var. Gün Nevşehir’de Yusuf Eren için birlik olma günüdür. Nevşehir’de biliyoruz ki birçok hayırsever ailelerimiz var. Gelin bir destek de minik yavrumuz Yusuf Eren’e yapalım.   Buradan tüm siyasilere, sivil toplum örgütlerine çağrıda bulunuyorum. Nevşehir’de siyasi çatışmaları bir kenara bırakılalım ve minik yavrumuz Yusuf Eren’in sağlığına kavuşması için mücadele edelim.   Nevşehir Valiliği onayı ile Halk Bankası’nda anne Aynur Gostak adına açılan TR61000120017500000416 nolu hesaba Yusuf Eren için destek verelim.
Ekleme Tarihi: 28 Mayıs 2022 - Cumartesi

Gün minik Yusuf Eren’e destek olma günüdür

 

Nevşehir’de yaklaşık 15 gündür sosyal medya hesapları SMA hastası olan minik Yusuf Eren için kampanya üstüne kampanya paylaşımları yapılıyor. Hatta minik yavrumuza destek olunması için bir grup gönüllü vatandaşlarımız tarafından da kermes düzenlenerek elde edilecek olan gelir Yusuf Eren’in sağlığına kavuşması için banka hesaplarına aktarılacak.

 

Peki, biz bu minik yavrumuz için ne yapıyoruz diye düşündünüz mü? Belki şuan minik Yusuf’un durumuna sizin evladınız ailesinin yerine ise de siz olabilirdiniz? Bunu hiç aklınızın ucuna getiriyor musunuz?  

 

Nevşehir’in sevilen doktorlarından Op. Dr. İlker Sait Tuncer’de bir el uzatarak Türk Aiders ekibi ile birlikte Yusuf Eren’e umut olmak için Avanos’ta bir etkinlik düzenleyecek. Burada bu ekip de bir stant kurarak Yusuf Eren’e umut olmaya çalışacak.

 

Minik bir yavrumuz ve ailesi sizlerden gelecek her bir desteğe ihtiyacı var. Gün Nevşehir’de Yusuf Eren için birlik olma günüdür. Nevşehir’de biliyoruz ki birçok hayırsever ailelerimiz var. Gelin bir destek de minik yavrumuz Yusuf Eren’e yapalım.

 

Buradan tüm siyasilere, sivil toplum örgütlerine çağrıda bulunuyorum. Nevşehir’de siyasi çatışmaları bir kenara bırakılalım ve minik yavrumuz Yusuf Eren’in sağlığına kavuşması için mücadele edelim.

 

Nevşehir Valiliği onayı ile Halk Bankası’nda anne Aynur Gostak adına açılan TR61000120017500000416 nolu hesaba Yusuf Eren için destek verelim.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.