Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yaratıcı Dram ve Tiyatro kursu için kayıt dönemi başladı

KÜLTÜR-SANAT 22.05.2023 - 15:06, Güncelleme: 22.05.2023 - 15:06
 

Yaratıcı Dram ve Tiyatro kursu için kayıt dönemi başladı

Nevşehir Belediyesi tarafından çocuklar ve gençler için düzenlenecek olan Yaratıcı Drama ve Uygulamalı Tiyatro Kursu için kayıt dönemi başladı.
  Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Şehir Tiyatrosu çatısı altında, tiyatroya ilgi duyan çocuk ve gençler için Yaratıcı Drama ve Uygulamalı Tiyatro Kursu açılacak. Haziran ayında açılan olan kursa 8-20 yaş arası dileyen herkes ücretsiz olarak katılabilecek. Yaratıcı Drama ve Uygulama Tiyatro Eğitmeni Seza Derme tarafından verilecek kursa katılmak isteyenler, 31 Mayıs 2023 tarihine kadar Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’ne başvurabilecek.
Nevşehir Belediyesi tarafından çocuklar ve gençler için düzenlenecek olan Yaratıcı Drama ve Uygulamalı Tiyatro Kursu için kayıt dönemi başladı.

 

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Şehir Tiyatrosu çatısı altında, tiyatroya ilgi duyan çocuk ve gençler için Yaratıcı Drama ve Uygulamalı Tiyatro Kursu açılacak. Haziran ayında açılan olan kursa 8-20 yaş arası dileyen herkes ücretsiz olarak katılabilecek.

Yaratıcı Drama ve Uygulama Tiyatro Eğitmeni Seza Derme tarafından verilecek kursa katılmak isteyenler, 31 Mayıs 2023 tarihine kadar Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’ne başvurabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.