Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yanar, 'Nevşehir 24 Haziran'da AK Parti Diyor'

SİYASET 11.06.2018 - 14:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Yanar, 'Nevşehir 24 Haziran'da AK Parti Diyor'

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ve milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Mustafa Açıkgöz kapalı Pazar yerinde esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulundu.
  AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ve AK Parti milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve Emre Çalışkan ile birlikte partililer kapalı Pazar yerine adeta çıkartma yaptı. Yanar ve milletvekili adayları Pazar esnafları ile hasbihal ederek 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilli seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti için destek istediler.   AK Parti İl Başkanı Yanar, “ 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde Pazar yerinde esnaf ve vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Pazar yerinde esnaflarımız ve vatandaşlarımız 16 yıl boyunca AK Parti iktidarının yaptıklarının ortada olduğunu ifade etmeleri ve yaparsa yine AK Parti yapar demesi bizleri son derece mutlu etti. Pazar esnaflarımız ve vatandaşlarımız Vakit Türkiye Vakti diyerek Nevşehir’de 3 milletvekilliği müjdesini verdi” diye konuştu.
AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ve milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Mustafa Açıkgöz kapalı Pazar yerinde esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulundu.

 

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ve AK Parti milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve Emre Çalışkan ile birlikte partililer kapalı Pazar yerine adeta çıkartma yaptı. Yanar ve milletvekili adayları Pazar esnafları ile hasbihal ederek 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilli seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti için destek istediler.

 

AK Parti İl Başkanı Yanar, “ 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde Pazar yerinde esnaf ve vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Pazar yerinde esnaflarımız ve vatandaşlarımız 16 yıl boyunca AK Parti iktidarının yaptıklarının ortada olduğunu ifade etmeleri ve yaparsa yine AK Parti yapar demesi bizleri son derece mutlu etti. Pazar esnaflarımız ve vatandaşlarımız Vakit Türkiye Vakti diyerek Nevşehir’de 3 milletvekilliği müjdesini verdi” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.