Sitenin sağında bir giydirme reklam

Yanar, "Nevşehir 14 Mayıs'ta AK Parti diyor"

SİYASET 07.05.2023 - 13:17, Güncelleme: 07.05.2023 - 13:17
 

Yanar, "Nevşehir 14 Mayıs'ta AK Parti diyor"

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran beraberinde milletvekili adayı Mustafa Rauf Yanar ile sanayi esnaflarını ziyaret etti.
  AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, milletvekili adayı Mustafa Rauf Yanar ile birlikte sanayi esnaflarını ziyaret ederek seçim çalışmalarına devam etti. Kemikkıran ve Yanar, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekili seçimlerinin önemini anlatırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti için destek istedi. AK Parti milletvekili adayı Mustafa Rauf Yanar gün içerisinde yapmış olduğu esnaf ziyaretlerinin ardından akşam ise AK Parti seçim ofisinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi. 2000 Evler Mahallesi’nde bulunan seçim ofisinde mahalle sakinleri ile bir araya gelen milletvekili adayı Mustafa Rauf Yanar, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan seçimin ülkemiz açısından önemini anlatırken Türkiye Yüzyılı ile Türkiye’nin şahlanacağını ifade etti.    
AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran beraberinde milletvekili adayı Mustafa Rauf Yanar ile sanayi esnaflarını ziyaret etti.

 

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, milletvekili adayı Mustafa Rauf Yanar ile birlikte sanayi esnaflarını ziyaret ederek seçim çalışmalarına devam etti. Kemikkıran ve Yanar, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekili seçimlerinin önemini anlatırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti için destek istedi.

AK Parti milletvekili adayı Mustafa Rauf Yanar gün içerisinde yapmış olduğu esnaf ziyaretlerinin ardından akşam ise AK Parti seçim ofisinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi. 2000 Evler Mahallesi’nde bulunan seçim ofisinde mahalle sakinleri ile bir araya gelen milletvekili adayı Mustafa Rauf Yanar, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan seçimin ülkemiz açısından önemini anlatırken Türkiye Yüzyılı ile Türkiye’nin şahlanacağını ifade etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.