Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Fidan şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti

GÜNCEL 27.08.2023 - 20:12, Güncelleme: 27.08.2023 - 20:12
 

Vali Fidan şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti

Nevşehir Valisi Ali Fidan eşi Fatma Fidan ile birlikte Nevşehir’de önce şehit ailesini ziyaret etti ardından gazi ve ailesini ziyaret ederek bir süre görüştü.
  Nevşehir Valisi Ali Fidan beraberinde eşi Fatma Fidan ile 1997 yılında şehit olan Jandarma Er Ercan Ölmez’in ailesini ziyaret etti. Vali Fidan burada şehit ailesi ile yakından ilgilenirken bir süre sohbet etti. Vali Fidan daha sonra eşi Fatma Fidan ile birlikte 2007 yılında Şırnak’ta teröristlerle girilen çatışmada Gazi olan Er Ali Bağcı ve ailesini ziyaret etti. Burada Gazi Ali Er ve ailesi ile bir süre görüşen Vali Fidan ve Eşi Fatma Fidan her zaman şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanındayız dedi.  
Nevşehir Valisi Ali Fidan eşi Fatma Fidan ile birlikte Nevşehir’de önce şehit ailesini ziyaret etti ardından gazi ve ailesini ziyaret ederek bir süre görüştü.

 

Nevşehir Valisi Ali Fidan beraberinde eşi Fatma Fidan ile 1997 yılında şehit olan Jandarma Er Ercan Ölmez’in ailesini ziyaret etti. Vali Fidan burada şehit ailesi ile yakından ilgilenirken bir süre sohbet etti.

Vali Fidan daha sonra eşi Fatma Fidan ile birlikte 2007 yılında Şırnak’ta teröristlerle girilen çatışmada Gazi olan Er Ali Bağcı ve ailesini ziyaret etti. Burada Gazi Ali Er ve ailesi ile bir süre görüşen Vali Fidan ve Eşi Fatma Fidan her zaman şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanındayız dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.