Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Fidan, Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

GÜNCEL 19.10.2023 - 09:30, Güncelleme: 19.10.2023 - 09:30
 

Vali Fidan, Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Nevşehir Valisi Ali Fidan, 19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında kamu yönetim zincirinin ilk halkası olan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü yürekten kutluyorum dedi.
  Nevşehir Valisi Ali Fidan, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında, 1829 yılından bu yana vatandaşlarımızın devlet kurumlarıyla olan ilişkilerinde aracı bir rol oynayan, seçimle iş başına gelmiş, kamu yönetim zincirinin ilk halkası muhtarlarımızın “19 Ekim Muhtarlar Günü”nü yürekten kutluyorum dedi. Vali Fidan mesajında, “Muhtarlık müessesesi, kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından biri olarak devletimizin her türlü imkanından yine devlet eliyle faydalanılması noktasında insan ve hizmet odaklı anlayışın icrasında vazgeçilmez bir unsurdur. Bulunduğu mahallede ve köyde devletimizin tüm kurumlarının hizmetlerini vatandaşlarımıza ulaştırılmasında köprü vazifesi gören, vatandaşlarımızın devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracı rol oynayan, yönetim anlayışımızda vatandaşlarımızın devletimize ihtiyaç duyduğunda müracaat edecekleri ilk kapı olan; seçilerek milletimizin tercihine, teveccühüne, itimadına mazhar olma makamı olan muhtarlıklarımız devlet yönetimimizde çok önemli bir yer tutmaktadır. Altyapı çalışmalarından nüfus hizmetlerine, asayiş çalışmalarından eğitim hizmetlerine kadar vatandaşa hizmet yolunda ter akıtan, vatandaşın derdiyle dertlenen, her türlü şer odaklarına karşı daima devletinin yanında yer alan muhtarlarımız yaptıkları bu fedakâr çalışmalarla her türlü takdiri hak etmektedir. Bu bağlamda bizler de daima bir arada olduğumuz, sıkça gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde talep ve beklentilerini dinleyip, çözüm yolları üretmeye gayret gösterdiğimiz ilimizin tamamında hizmet veren 118 mahalle, 153 köy muhtarlarımıza bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle vatandaşlarımıza kamu hizmeti sunumunda en büyük yardımcımız olan, böylesine önemli bir görevi üstlenen, demokrasimizin temel taşı, milletimizin güzide temsilcisi muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyor, kendilerine ve ailelerine sağlık, mutluluk ve afiyetler diliyorum” ifadelerine yer verdi.
Nevşehir Valisi Ali Fidan, 19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında kamu yönetim zincirinin ilk halkası olan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü yürekten kutluyorum dedi.

 

Nevşehir Valisi Ali Fidan, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında, 1829 yılından bu yana vatandaşlarımızın devlet kurumlarıyla olan ilişkilerinde aracı bir rol oynayan, seçimle iş başına gelmiş, kamu yönetim zincirinin ilk halkası muhtarlarımızın “19 Ekim Muhtarlar Günü”nü yürekten kutluyorum dedi.

V ali Fidan mesajında, “Muhtarlık müessesesi, kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından biri olarak devletimizin her türlü imkanından yine devlet eliyle faydalanılması noktasında insan ve hizmet odaklı anlayışın icrasında vazgeçilmez bir unsurdur. Bulunduğu mahallede ve köyde devletimizin tüm kurumlarının hizmetlerini vatandaşlarımıza ulaştırılmasında köprü vazifesi gören, vatandaşlarımızın devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracı rol oynayan, yönetim anlayışımızda vatandaşlarımızın devletimize ihtiyaç duyduğunda müracaat edecekleri ilk kapı olan; seçilerek milletimizin tercihine, teveccühüne, itimadına mazhar olma makamı olan muhtarlıklarımız devlet yönetimimizde çok önemli bir yer tutmaktadır. Altyapı çalışmalarından nüfus hizmetlerine, asayiş çalışmalarından eğitim hizmetlerine kadar vatandaşa hizmet yolunda ter akıtan, vatandaşın derdiyle dertlenen, her türlü şer odaklarına karşı daima devletinin yanında yer alan muhtarlarımız yaptıkları bu fedakâr çalışmalarla her türlü takdiri hak etmektedir. Bu bağlamda bizler de daima bir arada olduğumuz, sıkça gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde talep ve beklentilerini dinleyip, çözüm yolları üretmeye gayret gösterdiğimiz ilimizin tamamında hizmet veren 118 mahalle, 153 köy muhtarlarımıza bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle vatandaşlarımıza kamu hizmeti sunumunda en büyük yardımcımız olan, böylesine önemli bir görevi üstlenen, demokrasimizin temel taşı, milletimizin güzide temsilcisi muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyor, kendilerine ve ailelerine sağlık, mutluluk ve afiyetler diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.