Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Fidan, ilk ziyaretini Şehit Semih Turgut'un ailesine yaptı

GÜNCEL 19.08.2023 - 20:11, Güncelleme: 19.08.2023 - 20:13
 

Vali Fidan, ilk ziyaretini Şehit Semih Turgut'un ailesine yaptı

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir’de ilk ziyaretini şehit Semih Turgut’un eşi ve çocuklarına yaptı.
  Nevşehir Valisi Ali Fidan, göreve başlamasıyla birlikte ilk ziyaretini bugün gerçekleştirdi. Vali Fidan, şehit Semih Turgut’un eşi ve çocuklarını ziyaret ederek bir süre görüştü. Vali Fidan açıklamasında, “Nevşehir'de ilk ziyaretimizi; göreve başladığımızda bizi çiçeklerle karşılayan, aziz şehidimiz Semih Turgut'un emaneti kıymetli yavrumuz Pelin, şehidimizin eşi Nevin Hanım ve oğlu Yılmaz'a gerçekleştirdik. Misafirperverlikleri için teşekkürlerimi sunuyorum. Bu vesileyle Semih Turgut başta olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, devletimizin kutsal emanetleri olarak gördüğümüz şehit ailelerimizin her daim yanlarında olacağımızı ifade etmek istiyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun” dedi.  
Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir’de ilk ziyaretini şehit Semih Turgut’un eşi ve çocuklarına yaptı.

 

Nevşehir Valisi Ali Fidan, göreve başlamasıyla birlikte ilk ziyaretini bugün gerçekleştirdi. Vali Fidan, şehit Semih Turgut’un eşi ve çocuklarını ziyaret ederek bir süre görüştü. V ali Fidan açıklamasında, “Nevşehir'de ilk ziyaretimizi; göreve başladığımızda bizi çiçeklerle karşılayan, aziz şehidimiz Semih Turgut'un emaneti kıymetli yavrumuz Pelin, şehidimizin eşi Nevin Hanım ve oğlu Yılmaz'a gerçekleştirdik. Misafirperverlikleri için teşekkürlerimi sunuyorum. Bu vesileyle Semih Turgut başta olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, devletimizin kutsal emanetleri olarak gördüğümüz şehit ailelerimizin her daim yanlarında olacağımızı ifade etmek istiyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.