Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Fidan, Gastronomi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti

EĞİTİM 24.10.2023 - 15:32, Güncelleme: 24.10.2023 - 15:32
 

Vali Fidan, Gastronomi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Ürgüp’te bulunan Kapadokya Gastronomi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.
  Nevşehir Valisi Ali Fidan 20 Ekim Dünya Aşçılar günü dolayısıyla Kapadokya Gastronomi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek öğrencilerin günlerini kutlarken okul idarecilerinden çalışmaları hakkında bilgiler aldı.  Vali Fidan, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı ile birlikte eğitim hayatına başlayan Gastronomi Lisesi’nde öğrenciler tarafından, bölgemizin coğrafi işaretli ürünleri ile hazırlanan yöresel yiyecekler kermesini ziyaret ederek öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi. Nevşehir Valisi Ali Fidan'ın Kapadokya Gastonomi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ziyaretine İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı ve Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir de eşlik etti.   
Nevşehir Valisi Ali Fidan, Ürgüp’te bulunan Kapadokya Gastronomi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

 

Nevşehir Valisi Ali Fidan 20 Ekim Dünya Aşçılar günü dolayısıyla Kapadokya Gastronomi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek öğrencilerin günlerini kutlarken okul idarecilerinden çalışmaları hakkında bilgiler aldı.  Vali Fidan, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı ile birlikte eğitim hayatına başlayan Gastronomi Lisesi’nde öğrenciler tarafından, bölgemizin coğrafi işaretli ürünleri ile hazırlanan yöresel yiyecekler kermesini ziyaret ederek öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Nevşehir Valisi Ali Fidan'ın Kapadokya Gastonomi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ziyaretine İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı ve Ürgüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Özdemir de eşlik etti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.