Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Fidan, Derinkuyu’da şehit ailesini ziyaret etti

GÜNCEL 01.11.2023 - 19:42, Güncelleme: 01.11.2023 - 19:42
 

Vali Fidan, Derinkuyu’da şehit ailesini ziyaret etti

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Derinkuyu’nun Çakıllı köyünde 2021 yılında Mardin’de şehit düşen Piyade Astsubay Çavuş Cihan Çiftçibaşı’nın ailesini ziyaret etti.
  Nevşehir Valisi Ali Fidan, 2021 yılında Mardin’in Şenyurt ilçesinde şehit düşen Piyade Astsubay Çavuş Cihan Çiftçibaşı’nın Derinkuyu’nun Çakıllı köyünde yaşayan ailesini ziyaret etti. Şehit ailesi ile bir süre görüşen Vali Fidan, Nevşehir Valiliği olarak her zaman yanlarında olduklarını ifade ederken ailenin istek ve taleplerini dinledi. Nevşehir Valisi Ali Fidan'ın şehit ailesi ziyaretine İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Murat Yakın, Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy ziyaret etti.
Nevşehir Valisi Ali Fidan, Derinkuyu’nun Çakıllı köyünde 2021 yılında Mardin’de şehit düşen Piyade Astsubay Çavuş Cihan Çiftçibaşı’nın ailesini ziyaret etti.

 

Nevşehir Valisi Ali Fidan, 2021 yılında Mardin’in Şenyurt ilçesinde şehit düşen Piyade Astsubay Çavuş Cihan Çiftçibaşı’nın Derinkuyu’nun Çakıllı köyünde yaşayan ailesini ziyaret etti. Şehit ailesi ile bir süre görüşen Vali Fidan, Nevşehir Valiliği olarak her zaman yanlarında olduklarını ifade ederken ailenin istek ve taleplerini dinledi.

Nevşehir Valisi Ali Fidan'ın şehit ailesi ziyaretine İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Murat Yakın, Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.