Sitenin sağında bir giydirme reklam

Vali Fidan, asırlık çınarları ziyaret etti

GÜNCEL 28.10.2023 - 20:24, Güncelleme: 28.10.2023 - 20:43
 

Vali Fidan, asırlık çınarları ziyaret etti

Nevşehir Valisi Ali Fidan beraberinde Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran ile asırlık çınarları ziyaret ederek hayır dualarını aldı.
  Nevşehir Valisi Ali Fidan beraberinde Belediye Başkanı Mehmet Savran ile 1923 doğumlu Saadet Kılıç ve Makbule Dalcı’yı ziyaret ederek bir süre sohbet ederek hayır dualarını aldı. Vali Fidan açıklamasında, “ Cumhuriyetimizin 100.yılında 1923 doğumlu Cumhuriyet ile yaşıt Saadet Kılıç ve Makbule Dalcı teyzelerimizi evlerinde ziyaret ederek ellerini öptük ve hayır dualarını aldık. Tüm büyüklerimize hayırlı ve sağlıklı ömürler dilerim” dedi. Yarın akşam Borsa kavaşağında düzenlenecek olan Fener alayı 20.00'de başlayacak.  
Nevşehir Valisi Ali Fidan beraberinde Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran ile asırlık çınarları ziyaret ederek hayır dualarını aldı.

 

Nevşehir Valisi Ali Fidan beraberinde Belediye Başkanı Mehmet Savran ile 1923 doğumlu Saadet Kılıç ve Makbule Dalcı’yı ziyaret ederek bir süre sohbet ederek hayır dualarını aldı. Vali Fidan açıklamasında, “ Cumhuriyetimizin 100.yılında 1923 doğumlu Cumhuriyet ile yaşıt Saadet Kılıç ve Makbule Dalcı teyzelerimizi evlerinde ziyaret ederek ellerini öptük ve hayır dualarını aldık. Tüm büyüklerimize hayırlı ve sağlıklı ömürler dilerim” dedi.

Yarın akşam Borsa kavaşağında düzenlenecek olan Fener alayı 20.00'de başlayacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.