Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Fidan, Acıgöl’de ziyaretlerde bulundu

İLÇELER 03.10.2023 - 17:35, Güncelleme: 03.10.2023 - 17:35
 

Vali Fidan, Acıgöl’de ziyaretlerde bulundu

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Acıgöl ilçesini ziyaret ederek burada kurum çalışmaları hakkında bilgiler aldı.
  Nevşehir Valisi Ali Fidan ilçe ziyaretlerine Acıgöl ile devam etti. Acıgöl Kaymakamı İsmail Battal’ı ziyaret ederek burada kaymakamlık çalışmaları ve kurumların çalışmaları hakkında bilgiler alan Vali Fidan daha sonra ise Kaymakamlık binasında hizmet veren ilçe müdürlüklerini ziyaret etti. Nevşehir Valisi Ali Fidan’ın Acıgöl ziyaretine İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Murat Yakın eşlik etti.  
Nevşehir Valisi Ali Fidan, Acıgöl ilçesini ziyaret ederek burada kurum çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

 

Nevşehir Valisi Ali Fidan ilçe ziyaretlerine Acıgöl ile devam etti. Acıgöl Kaymakamı İsmail Battal’ı ziyaret ederek burada kaymakamlık çalışmaları ve kurumların çalışmaları hakkında bilgiler alan Vali Fidan daha sonra ise Kaymakamlık binasında hizmet veren ilçe müdürlüklerini ziyaret etti.

Nevşehir Valisi Ali Fidan’ın Acıgöl ziyaretine İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Murat Yakın eşlik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.