Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Fidan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı yayımladı

GÜNCEL 22.04.2024 - 21:15, Güncelleme: 22.04.2024 - 21:15
 

Vali Fidan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı yayımladı

Nevşehir Valisi Ali Fidan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
  Nevşehir Valisi Ali Fidan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayınlamış olduğu mesajında, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun ve milli egemenliğimizin tüm dünyaya ilan edilişinin 104. yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.” ifadesi bugünün anlamını veciz bir şekilde ifade etmektedir. Bağımsızlık yolunda Necip Türk Milleti’nin azim ve kararlılıkla başlattığı varoluş mücadelesinin son adımı bugün atılmış ve ulusal egemenliğimizin tescillendiği 23 Nisan günü Atatürk tarafından “milletimizin aydınlık geleceği ve omuzlarında demokrasiyi yükseltecek nesil” olarak görülen çocuklarımıza bayram olarak armağan edilmiştir dedi. Vali Fidan,Bu tarihi gün, tüm zorluklara rağmen, “Milletin istiklalini yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır.” anlayışıyla yürütülen hürriyet ve bağımsızlık mücadelesinin en önemli adımlarından birinin atıldığı kıymetli gündür. Aziz milletimiz bu anlayışla, millet iradesinin rehberliğinde çağdaş medeniyetlerin üzerine çıkma hedefiyle başlattığı yürüyüşüne devam etmektedir. Bizlere düşen görev azim ve kararlılıkla, birlik ve beraberlik içerisinde bu kutlu yürüyüşü devam ettirmek, ülkemizi bugün geldiği noktadan daha ilerilere taşımaktır. 23 Nisan, çocuklara armağan edilen tek ve evrensel bayram olması açısından da ayrı bir önem taşımaktadır. Geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımıza duyulan güvenin ifadesidir.Dolayısıyla ülkemizin sorumluluğunu devredeceğimiz çocuklarımızın millî ideallerimize sarılmaları, manevi değerlerimizle donanmaları, yarınlarımız açısından da çok önemlidir. Geleceğimizin umudu sevgili çocuklar, kahraman bir milletin evlatları olarak sizler, ülkemizin yarınlarısınız. Sadece Türk milletinin ve devletinin değil dünyanın geleceği için dünya çocukları ile el ele vererek sevgi, barış ve kardeşlik tohumları ekeceğinize inanıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti; yarının büyükleri sevgili çocuklarımızın omuzlarında daha gelişmiş, daha müreffeh, saygı duyulan bir ülke olarak, hür ve bağımsız bir şekilde ilelebet varlığını sürdürecektir. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlar, en içten sevgi ve saygılarımı sunarım” ifadelerine yer verdi. 
Nevşehir Valisi Ali Fidan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.


 

Nevşehir Valisi Ali Fidan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayınlamış olduğu mesajında, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun ve milli egemenliğimizin tüm dünyaya ilan edilişinin 104. yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.” ifadesi bugünün anlamını veciz bir şekilde ifade etmektedir.

Bağımsızlık yolunda Necip Türk Milleti’nin azim ve kararlılıkla başlattığı varoluş mücadelesinin son adımı bugün atılmış ve ulusal egemenliğimizin tescillendiği 23 Nisan günü Atatürk tarafından “milletimizin aydınlık geleceği ve omuzlarında demokrasiyi yükseltecek nesil” olarak görülen çocuklarımıza bayram olarak armağan edilmiştir dedi.

Vali Fidan,Bu tarihi gün, tüm zorluklara rağmen, “Milletin istiklalini yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır.” anlayışıyla yürütülen hürriyet ve bağımsızlık mücadelesinin en önemli adımlarından birinin atıldığı kıymetli gündür.

Aziz milletimiz bu anlayışla, millet iradesinin rehberliğinde çağdaş medeniyetlerin üzerine çıkma hedefiyle başlattığı yürüyüşüne devam etmektedir. Bizlere düşen görev azim ve kararlılıkla, birlik ve beraberlik içerisinde bu kutlu yürüyüşü devam ettirmek, ülkemizi bugün geldiği noktadan daha ilerilere taşımaktır.

23 Nisan, çocuklara armağan edilen tek ve evrensel bayram olması açısından da ayrı bir önem taşımaktadır. Geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımıza duyulan güvenin ifadesidir.Dolayısıyla ülkemizin sorumluluğunu devredeceğimiz çocuklarımızın millî ideallerimize sarılmaları, manevi değerlerimizle donanmaları, yarınlarımız açısından da çok önemlidir.

Geleceğimizin umudu sevgili çocuklar, kahraman bir milletin evlatları olarak sizler, ülkemizin yarınlarısınız. Sadece Türk milletinin ve devletinin değil dünyanın geleceği için dünya çocukları ile el ele vererek sevgi, barış ve kardeşlik tohumları ekeceğinize inanıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti; yarının büyükleri sevgili çocuklarımızın omuzlarında daha gelişmiş, daha müreffeh, saygı duyulan bir ülke olarak, hür ve bağımsız bir şekilde ilelebet varlığını sürdürecektir. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlar, en içten sevgi ve saygılarımı sunarım” ifadelerine yer verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.