Sitenin sağında bir giydirme reklam

Vali Becel, Nevşehir Ticaret Borsasını ziyaret etti

NEVŞEHİR 04.07.2023 - 15:19, Güncelleme: 04.07.2023 - 15:19
 

Vali Becel, Nevşehir Ticaret Borsasını ziyaret etti

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanlığını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ile bir süre görüştü.
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanlığını Kurban Bayramı nedeniyle ziyarette bulundu. Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Havalı ve Ticaret Borsası üyeleri tarafından karşılanan Vali İnci Sezer Becel, ziyarette, Borsa Başkanı İbrahim Salaş ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet etti. Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ve yönetim kurulu üyeleri Vali Becel'e bayram ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyetleri ifade ederek, teşekkür ettiler.  
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanlığını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ile bir süre görüştü.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanlığını Kurban Bayramı nedeniyle ziyarette bulundu.

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Havalı ve Ticaret Borsası üyeleri tarafından karşılanan Vali İnci Sezer Becel, ziyarette, Borsa Başkanı İbrahim Salaş ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet etti.

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ve yönetim kurulu üyeleri Vali Becel'e bayram ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyetleri ifade ederek, teşekkür ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.