Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Becel, minik öğrencilerin ilk gün heyecanına ortak oldu

EĞİTİM 12.09.2022 - 12:02, Güncelleme: 12.09.2022 - 12:02
 

Vali Becel, minik öğrencilerin ilk gün heyecanına ortak oldu

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılının ilk gününde minik öğrencilerin heyecanına ortak oldu.
2022-2023 Eğitim Öğretim yılı bugün çalan ilk ders zili ile başladı. Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’de bugün anaokulu öğrencilerinin sevincine ortak oldu. Hacı Mesut Çetin Anaokulu’nu ziyaret eden Vali İnci Sezer Becel eğitim öğretim hayatına başlayan minik öğrenciler ile bir araya geldi. Minik öğrenciler ile yakından ilgilenen Vali Becel öğrencilerin sınıflarda yaptıkları aktivitelerini de izledi. Nevşehir Valisi Becel’in anaokulu ziyaretine Milli Eğitim Müdürü Memet Polat’da eşlik etti.  
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılının ilk gününde minik öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı bugün çalan ilk ders zili ile başladı. Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’de bugün anaokulu öğrencilerinin sevincine ortak oldu. Hacı Mesut Çetin Anaokulu’nu ziyaret eden Vali İnci Sezer Becel eğitim öğretim hayatına başlayan minik öğrenciler ile bir araya geldi. Minik öğrenciler ile yakından ilgilenen Vali Becel öğrencilerin sınıflarda yaptıkları aktivitelerini de izledi.

Nevşehir Valisi Becel’in anaokulu ziyaretine Milli Eğitim Müdürü Memet Polat’da eşlik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.