Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Becel, iftarını polis teşkilatı ile yaptı

NEVŞEHİR 05.04.2023 - 00:24, Güncelleme: 05.04.2023 - 00:24
 

Vali Becel, iftarını polis teşkilatı ile yaptı

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.
  Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Topuzluhan Restoranda düzenlenen iftar yemeğinde polisler ile bir araya geldi. Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’in yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Bahattin Murat Yakın, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin ve emniyet görevlileri katıldı. Vali İnci Sezer Becel, mesai mefhumu gözetmeksizin her zaman her koşulda Aziz Milletimizin yanında olan Türk Polis Teşkilatımızın kahraman mensupları ile iftarda bir araya geldik dedi.  
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

 

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Topuzluhan Restoranda düzenlenen iftar yemeğinde polisler ile bir araya geldi. Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’in yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Bahattin Murat Yakın, NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin ve emniyet görevlileri katıldı.

Vali İnci Sezer Becel, mesai mefhumu gözetmeksizin her zaman her koşulda Aziz Milletimizin yanında olan Türk Polis Teşkilatımızın kahraman mensupları ile iftarda bir araya geldik dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.