MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Becel, haftaya minik öğrencileri ziyaret ederek başladı

EĞİTİM 21.02.2022 - 14:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Vali Becel, haftaya minik öğrencileri ziyaret ederek başladı

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, yeni haftaya da her hafta olduğu gibi okul ziyaretleri ile başladı.
    Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, her hafta olduğu gibi bu hafta da güne okul ziyaretleri ile başladı. Vali Becel, merkez ilçeye bağlı Özyayla Köyü Anaokulunu ziyaret ederek burada eğitimlerine devam eden minik öğrenciler ile bir araya geldi. Minik öğrenciler ile yakından ilgilenen Vali İnci Sezer Becel öğrenciler ile de bir süre sohbet etti.   Özyayla Köyü anaokulu öğrencilerinin ardından Özyayla İlkokul ve Ortaokulunu da ziyaret eden Vali İnci Sezer Becel burada da eğitimlerine devam eden öğrenciler ile bir süre sohbet ederken okul idarecilerinden de okul hakkında bilgiler aldı.
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, yeni haftaya da her hafta olduğu gibi okul ziyaretleri ile başladı.

 

 

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, her hafta olduğu gibi bu hafta da güne okul ziyaretleri ile başladı. Vali Becel, merkez ilçeye bağlı Özyayla Köyü Anaokulunu ziyaret ederek burada eğitimlerine devam eden minik öğrenciler ile bir araya geldi. Minik öğrenciler ile yakından ilgilenen Vali İnci Sezer Becel öğrenciler ile de bir süre sohbet etti.

 

Özyayla Köyü anaokulu öğrencilerinin ardından Özyayla İlkokul ve Ortaokulunu da ziyaret eden Vali İnci Sezer Becel burada da eğitimlerine devam eden öğrenciler ile bir süre sohbet ederken okul idarecilerinden de okul hakkında bilgiler aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.