Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Becel, duygu yüklü mektuba kayıtsız kalmadı

GÜNCEL 25.01.2022 - 12:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Vali Becel, duygu yüklü mektuba kayıtsız kalmadı

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Gülşehir ilçesinde gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde minik Elif Beyza Güzel’i ziyaret etmesinin ardından bu kez de Beyza ve ailesi Vali Becel’i ziyaret etti.
  Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ev ziyaretleri kapsamında yaklaşık 9 ay önce Gülşehir’de Elif Beyza Güzel ve ailesini ziyaret ederek bir süre görüşmüştü. Aradan geçen zaman zarfında Vali İnci Sezer Becel’i özleyerek bir mektup kaleme alan minik Beyza, “9 ay önce evimize gelip misafir olduğunuz içi beni çok mutlu ettiniz, sizi çok sevdim. Sizi tekrardan görmek istiyorum. Biliyorum çok yoğun çalışıyorsunuz. Müsait olduğunuz bir zamanda ziyaretinize gelmek istiyorum” dedi.   Mektubu okuyunca oldukça duygulanan Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel minik Elif Beyza Güzel ve ailesini makamına davet ederek misafir etti. Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ile yeniden görüşmenin mutluluğunu yaşayan Elif Beyza Güzel’in ise mutluluğu görülmeye değerdi.   Elif Beyza Güzel ve ailesi ile bir süre görüşen Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ziyaretin anısına hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.  
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Gülşehir ilçesinde gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde minik Elif Beyza Güzel’i ziyaret etmesinin ardından bu kez de Beyza ve ailesi Vali Becel’i ziyaret etti.

 

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ev ziyaretleri kapsamında yaklaşık 9 ay önce Gülşehir’de Elif Beyza Güzel ve ailesini ziyaret ederek bir süre görüşmüştü. Aradan geçen zaman zarfında Vali İnci Sezer Becel’i özleyerek bir mektup kaleme alan minik Beyza, “9 ay önce evimize gelip misafir olduğunuz içi beni çok mutlu ettiniz, sizi çok sevdim. Sizi tekrardan görmek istiyorum. Biliyorum çok yoğun çalışıyorsunuz. Müsait olduğunuz bir zamanda ziyaretinize gelmek istiyorum” dedi.

 

Mektubu okuyunca oldukça duygulanan Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel minik Elif Beyza Güzel ve ailesini makamına davet ederek misafir etti. Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ile yeniden görüşmenin mutluluğunu yaşayan Elif Beyza Güzel’in ise mutluluğu görülmeye değerdi.

 

Elif Beyza Güzel ve ailesi ile bir süre görüşen Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ziyaretin anısına hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.