Sitenin sağında bir giydirme reklam

Vali Becel, aile ziyaretlerine devam ediyor

NEVŞEHİR 10.05.2023 - 17:41, Güncelleme: 10.05.2023 - 17:41
 

Vali Becel, aile ziyaretlerine devam ediyor

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, ailelerin gönüllerine misafir olmaya devam ediyor.
  Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel aile ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Vali İnci Sezer Becel, Nevşehir’de yaşayan, Gültekin, Karnak ve Özerkan ailelerini evlerinde ziyaret etti.  Vali Becel aile ziyaretlerinde ailelerin istek ve taleplerini dinlerken evin çocuklarıyla da yakından ilgilendi. Vali Becel ailelere yakın ilgileri ve misafirperverliklerinden dolayı kıymetli hemşerilerimize teşekkür ederim dedi.  
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, ailelerin gönüllerine misafir olmaya devam ediyor.

 

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel aile ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Vali İnci Sezer Becel, Nevşehir’de yaşayan, Gültekin, Karnak ve Özerkan ailelerini evlerinde ziyaret etti.   Vali Becel aile ziyaretlerinde ailelerin istek ve taleplerini dinlerken evin çocuklarıyla da yakından ilgilendi.

Vali Becel ailelere yakın ilgileri ve misafirperverliklerinden dolayı kıymetli hemşerilerimize teşekkür ederim dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.