Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 9 Şubat Cuma Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 09.02.2024 - 18:24, Güncelleme: 09.02.2024 - 18:24
 

Uzer Sarrafiye ile 9 Şubat Cuma Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 9 Şubat Cumartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 9 Şubat Cumartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik. - İYİ Parti Genel Merkezi tarafından İl Başkanlığı görevine Ali İhsan Parlatan’ın atanmasının ardından il yönetim kurulu üyeleri de belli olurken görev dağılımı da yapıldı. - AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından 10 Şubat Cumartesi günü Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde aday tanıtım toplantısı ve proje tanıtım toplantısı düzenlenecek. - Nevşehir’de Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerince kontrol edilen 9 bin 48 araç sürücüsünden 2 bin 223 araç sürücüsüne ceza yazıldı. - Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, proje okullarının birilerinin babasının çiftliği gibi görerek derebeylik düzeni yürüttüğünü ve bu duruma son verilmesi gerektiğini söyledi. - AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, Kapadokya bölgesine ulusal ve uluslararası fuarların yanı sıra kültürel ve sanatsal etkinliklerin düzenleneceği 4 bin kişilik Kültür ve Fuar Merkezi kazandıracaklarını açıkladı. - Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, 4-6 yaş okul öncesi Kuran kursunda öğrenim gören minik öğrenciler ile buluştu. - AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, “Hiçbir zaman seçim endeksli çalışmadık. 3 yıl boyunca sanki yarın seçim varmış gibi çalıştık ve hiç seçim olmayacakmış gibi de vatandaşlarımıza sorumluluğumuzu bildik.” dedi. - 2 Şubat’ta vefat eden Kapadokya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Alev Alatlı adını taşıyan bilim merkezi Emine Erdoğan’ın katılımıyla açıldı. - Saadet Partisi Nevşehir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen basın toplantısında SP Nevşehir Belediye Başkan Adayı olarak Ali Merve Işık açıklanırken 6 ilçe ve 1 belde adayı daha belli oldu. - Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’den aday gösterildiğini açıkladı. - Uçhisar Belediyesi, yeni yılla birlikte hiçbir ayrım gözetmeksizin 600 kişiye eğitim ve sosyal destek yardımı başlattı. - Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde jandarma ekiplerince uyuşturucu madde satın almak, kullanmak ve bulundurmak suçlarından 3 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan firari yakalandı. -AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.  
Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 9 Şubat Cumartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 9 Şubat Cumartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

- İYİ Parti Genel Merkezi tarafından İl Başkanlığı görevine Ali İhsan Parlatan’ın atanmasının ardından il yönetim kurulu üyeleri de belli olurken görev dağılımı da yapıldı.

- AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından 10 Şubat Cumartesi günü Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde aday tanıtım toplantısı ve proje tanıtım toplantısı düzenlenecek.

- Nevşehir’de Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerince kontrol edilen 9 bin 48 araç sürücüsünden 2 bin 223 araç sürücüsüne ceza yazıldı.

- Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, proje okullarının birilerinin babasının çiftliği gibi görerek derebeylik düzeni yürüttüğünü ve bu duruma son verilmesi gerektiğini söyledi.

- AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, Kapadokya bölgesine ulusal ve uluslararası fuarların yanı sıra kültürel ve sanatsal etkinliklerin düzenleneceği 4 bin kişilik Kültür ve Fuar Merkezi kazandıracaklarını açıkladı.

- Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, 4-6 yaş okul öncesi Kuran kursunda öğrenim gören minik öğrenciler ile buluştu.

- AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, “Hiçbir zaman seçim endeksli çalışmadık. 3 yıl boyunca sanki yarın seçim varmış gibi çalıştık ve hiç seçim olmayacakmış gibi de vatandaşlarımıza sorumluluğumuzu bildik.” dedi.

- 2 Şubat’ta vefat eden Kapadokya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Alev Alatlı adını taşıyan bilim merkezi Emine Erdoğan’ın katılımıyla açıldı.

- Saadet Partisi Nevşehir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen basın toplantısında SP Nevşehir Belediye Başkan Adayı olarak Ali Merve Işık açıklanırken 6 ilçe ve 1 belde adayı daha belli oldu.

- Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’den aday gösterildiğini açıkladı.

- Uçhisar Belediyesi, yeni yılla birlikte hiçbir ayrım gözetmeksizin 600 kişiye eğitim ve sosyal destek yardımı başlattı.

- Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde jandarma ekiplerince uyuşturucu madde satın almak, kullanmak ve bulundurmak suçlarından 3 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan firari yakalandı.

-AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.