Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 7 Şubat Çarşamba Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 07.02.2024 - 20:27, Güncelleme: 07.02.2024 - 20:27
 

Uzer Sarrafiye ile 7 Şubat Çarşamba Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 7 Şubat Çarşamba günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 7 Şubat Çarşamba günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik. - AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından Miraç Kandili dolayısıyla vatandaşlara kandil simidi ikram edildi. - AK Parti Genel Merkezi tarafından ilçe belediye başkan adayları netleşti. Adayların kısa sürede kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor. - 31 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde 15 Temmuz Mahallesi Muhtar Adayı olan Öznur Yeşilöz, mahallesine güzellikler katmak için aday olduğunu belirtti. - MHP Kozaklı Belediye Başkan Adayı Celalettin Güven ve MHP Kozaklı İlçe Başkanı Canip Yüksel Kapadokya Haber Ajansı sahibi ve Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’i ziyaret etti. - 27.Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT’e katılan Kapadokya bölgesi 27.yıl onur ödülünün sahibi oldu. - Nevşehir’de son yıllarda artan kira artışlarının yanına bir de ev sahipleri evlerini kiralayacaklara memur şartı koymaya başladı. - TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor her ne kadar profesyonel ligde mücadele etse de yöneticilerinin amatör olması dikkatlerden kaçmıyor. - AK Parti Merkezi tarafından Nevşehir’de 10 Şubat Cumartesi günü ilçe ve belde belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısı yapacak. - AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Savran’ın bugünkü durağı Güzelyurt Mahallesi oldu.
Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 7 Şubat Çarşamba günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 7 Şubat Çarşamba günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

- AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından Miraç Kandili dolayısıyla vatandaşlara kandil simidi ikram edildi.

- AK Parti Genel Merkezi tarafından ilçe belediye başkan adayları netleşti. Adayların kısa sürede kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor.

- 31 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde 15 Temmuz Mahallesi Muhtar Adayı olan Öznur Yeşilöz, mahallesine güzellikler katmak için aday olduğunu belirtti.

- MHP Kozaklı Belediye Başkan Adayı Celalettin Güven ve MHP Kozaklı İlçe Başkanı Canip Yüksel Kapadokya Haber Ajansı sahibi ve Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’i ziyaret etti.

- 27.Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT’e katılan Kapadokya bölgesi 27.yıl onur ödülünün sahibi oldu.

- Nevşehir’de son yıllarda artan kira artışlarının yanına bir de ev sahipleri evlerini kiralayacaklara memur şartı koymaya başladı.

- TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor her ne kadar profesyonel ligde mücadele etse de yöneticilerinin amatör olması dikkatlerden kaçmıyor.

- AK Parti Merkezi tarafından Nevşehir’de 10 Şubat Cumartesi günü ilçe ve belde belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısı yapacak.

- AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Savran’ın bugünkü durağı Güzelyurt Mahallesi oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.