Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 6 Şubat Salı Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 06.02.2024 - 18:07, Güncelleme: 06.02.2024 - 18:07
 

Uzer Sarrafiye ile 6 Şubat Salı Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 6 Şubat Salı günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 6 Şubat Salı günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik. - 15 günlük tatilin ardından 2023-2024 eğitim öğretim yılı ikinci dönem zili tekrar çaldı. Tatilde okula duyulan özlemi gidermek ve birlik beraberliği pekiştirmek için öğrenci ve öğretmenler 130 kişilik pasta keserek hasret giderdiler. - Türkiye İstatistik Kurumu Nevşehir Bölge Müdürlüğü tarafından Nevşehir il genelinin nüfusunun 315 bin 994 olduğu açıklandı. - Nevşehirli sporcu Ramazan Ünlü ve antrenör Tarkan Güney, Down sendrom atletizm milli takımına katılacak. - Nevşehir Belediyesi, 6-9 Şubat tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleşecek ve dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında yer alan 27’inci Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) yerini aldı. Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran da fuarın açılışına katıldı. - Nevşehir Belediyesi tarafından, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için anma programı düzenlendi. - Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Nevşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Altuntaş olduğu açıklandı. - Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında 115 kişiye eğitim verdi. - Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Avanos, Gülşehir, Hacıbektaş ve Kozaklı ilçelerinde Cayrokopter ile yapılan trafik denetiminde hatalı sürücülere ceza yağdı. - Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince huzur ve güven uygulaması çerçevesinde bin 417 kişi kontrol edilirken çeşitli suçlardan aranan 4 şüpheli adli makamlara sevk edildi. - Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince çocuk ve gençlerin korunmasına yönelik okul çevreleri ve servis araçlarına yönelik denetleme uygulaması yaptı. - Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince hırsızlık suçundan 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan firari yakalandı. - AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, İstanbul’da Nevşehirli hemşerileriyle bir araya geldi.
Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 6 Şubat Salı günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 6 Şubat Salı günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

- 15 günlük tatilin ardından 2023-2024 eğitim öğretim yılı ikinci dönem zili tekrar çaldı. Tatilde okula duyulan özlemi gidermek ve birlik beraberliği pekiştirmek için öğrenci ve öğretmenler 130 kişilik pasta keserek hasret giderdiler.

- Türkiye İstatistik Kurumu Nevşehir Bölge Müdürlüğü tarafından Nevşehir il genelinin nüfusunun 315 bin 994 olduğu açıklandı.

- Nevşehirli sporcu Ramazan Ünlü ve antrenör Tarkan Güney, Down sendrom atletizm milli takımına katılacak.

- Nevşehir Belediyesi, 6-9 Şubat tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleşecek ve dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında yer alan 27’inci Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) yerini aldı. Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran da fuarın açılışına katıldı.

- Nevşehir Belediyesi tarafından, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için anma programı düzenlendi.

- Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Nevşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Altuntaş olduğu açıklandı.

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında 115 kişiye eğitim verdi.

- Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Avanos, Gülşehir, Hacıbektaş ve Kozaklı ilçelerinde Cayrokopter ile yapılan trafik denetiminde hatalı sürücülere ceza yağdı.

- Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince huzur ve güven uygulaması çerçevesinde bin 417 kişi kontrol edilirken çeşitli suçlardan aranan 4 şüpheli adli makamlara sevk edildi.

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince çocuk ve gençlerin korunmasına yönelik okul çevreleri ve servis araçlarına yönelik denetleme uygulaması yaptı.

- Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince hırsızlık suçundan 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan firari yakalandı.

- AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, İstanbul’da Nevşehirli hemşerileriyle bir araya geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.