Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 3 Şubat Cumartesi Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 03.02.2024 - 19:34, Güncelleme: 03.02.2024 - 19:34
 

Uzer Sarrafiye ile 3 Şubat Cumartesi Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 3 Şubat Cumartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 3 Şubat Cumartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik. - AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, partisinin İl Başkanlığı’nda vatandaşlar ile bir araya gelerek istek ve talepleri dinledi. - AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, emeklilere 12 ay boyunca her ay düzenli olarak Bin TL destek sağlayacaklarını açıkladı. - CHP Genel Merkezi tarafından 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Gülşehir Belediye Başkan Adayı olarak Erol Sipahioğlu ismini açıkladı. - AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, “Vatandaşlarımızın desteği ve duası ile inşallah bir kez daha bu şehre hizmetkâr olacağız.” dedi. - Nevşehir’in Derinkuyu ilçesinde 14 çuval kabak çekirdeğini çalan hırsızlık şüphelisi polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alınmasının ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı. - Ortahisar Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak açılan Ortahisar-Göreme yoluna Belediye Meclis kararı ile 100.Yıl Caddesi ismi verildi. - AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hem şehrimizi hem ülkemizi çok daha parlak ufuklara taşımak için gayretlerimizi sürdüreceğiz. Şehrimizi 31 Mart seçimleriyle birlikte Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaştırmaya hazırız, kararlıyız.” dedi. -Nevşehir Belediyespor yarın deplasmanda 14.00’de başlayacak olan mücadelede Balıkesirspor ile karşılaşacak. -Bölgesel Amatör Lig 7.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor ikinci devrenin ilk maçında Adana 5 Ocak Futbol Kulübünü konuk edecek.
Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 3 Şubat Cumartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 3 Şubat Cumartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

- AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, partisinin İl Başkanlığı’nda vatandaşlar ile bir araya gelerek istek ve talepleri dinledi.

- AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, emeklilere 12 ay boyunca her ay düzenli olarak Bin TL destek sağlayacaklarını açıkladı.

- CHP Genel Merkezi tarafından 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Gülşehir Belediye Başkan Adayı olarak Erol Sipahioğlu ismini açıkladı.

- AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, “Vatandaşlarımızın desteği ve duası ile inşallah bir kez daha bu şehre hizmetkâr olacağız.” dedi.

- Nevşehir’in Derinkuyu ilçesinde 14 çuval kabak çekirdeğini çalan hırsızlık şüphelisi polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alınmasının ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

- Ortahisar Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak açılan Ortahisar-Göreme yoluna Belediye Meclis kararı ile 100.Yıl Caddesi ismi verildi.

- AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hem şehrimizi hem ülkemizi çok daha parlak ufuklara taşımak için gayretlerimizi sürdüreceğiz. Şehrimizi 31 Mart seçimleriyle birlikte Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaştırmaya hazırız, kararlıyız.” dedi.

- Nevşehir Belediyespor yarın deplasmanda 14.00’de başlayacak olan mücadelede Balıkesirspor ile karşılaşacak.

-Bölgesel Amatör Lig 7.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor ikinci devrenin ilk maçında Adana 5 Ocak Futbol Kulübünü konuk edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.