Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 27 Ocak Cumartesi Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 27.01.2024 - 17:37, Güncelleme: 27.01.2024 - 17:37
 

Uzer Sarrafiye ile 27 Ocak Cumartesi Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 27 Ocak Cumartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 27 Ocak Cumartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik. - AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, “İyilikle, güzellikle, hizmetlerimizle yarışacağımızı, hiçbir zaman polemikler içerisine girmeyeceğimizi, kötüleme, ayrıştırma gibi bir yöntem seçmeyeceğimizi, hayali düşmanla savaşmayacağımızı buradan ilan ediyorum. İyilikte yarışalım Nevşehir kazansın, Türkiye kazansın.” dedi. - Nevşehir’de olumsuz hava şartları nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına, jandarma, polis ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri yem ve su bıraktı. - AK Parti Teşkilatı sabah kahvaltısında Nevşehir’de görev yapan gazetecilerle bir araya geldi. - Nevşehir’de 12 gün önce vefat eden Gazeteci Ali Çamur’un annesi Ayşe Çamur vefat etti. - Nevşehir’in Derinkuyu ilçesinde şüpheli 1 kişini evinde, aracın yapılan aramada uyuşturucu ele geçirilirken şüpheli gözaltına alındı. - İYİ Parti Nevşehir  Belediye Başkan Adayı Rasim Arı gece gündüz demeden 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimleri öncesi Nevşehir halkıyla bir araya gelmeye devam ediyor. - CHP Genel Merkezi tarafından Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden Hacıbektaş Belediye Başkan adayı olarak gösterdi.
Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 27 Ocak Cumartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 27 Ocak Cumartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

- AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, “İyilikle, güzellikle, hizmetlerimizle yarışacağımızı, hiçbir zaman polemikler içerisine girmeyeceğimizi, kötüleme, ayrıştırma gibi bir yöntem seçmeyeceğimizi, hayali düşmanla savaşmayacağımızı buradan ilan ediyorum. İyilikte yarışalım Nevşehir kazansın, Türkiye kazansın.” dedi.

- Nevşehir’de olumsuz hava şartları nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına, jandarma, polis ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri yem ve su bıraktı.

- AK Parti Teşkilatı sabah kahvaltısında Nevşehir’de görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

- Nevşehir’de 12 gün önce vefat eden Gazeteci Ali Çamur’un annesi Ayşe Çamur vefat etti.

- Nevşehir’in Derinkuyu ilçesinde şüpheli 1 kişini evinde, aracın yapılan aramada uyuşturucu ele geçirilirken şüpheli gözaltına alındı.

- İYİ Parti Nevşehir  Belediye Başkan Adayı Rasim Arı gece gündüz demeden 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimleri öncesi Nevşehir halkıyla bir araya gelmeye devam ediyor.

- CHP Genel Merkezi tarafından Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden Hacıbektaş Belediye Başkan adayı olarak gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.