Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 26 Ocak Cuma Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 26.01.2024 - 18:53, Güncelleme: 26.01.2024 - 18:53
 

Uzer Sarrafiye ile 26 Ocak Cuma Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 26 Ocak Cuma günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 26 Ocak Cuma günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik. - AK Parti Nevşehir’de seçim startını Cuma namazı sonrasında yapılan dua ile birlikte verdi. - Nevşehir Özel Kardelen Koleji’nde 8.sınıflar için düzenlenen LGS kampı bugün sona erdi. - Avanos Belediyesi ekipleri gece saatlerinde başlayan kar yağışı ile birlikte vatandaşların olumsuzluklar ile karşılaşmamaları amacıyla kar küreme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. - AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, seçim çalışmalarına Cuma namazı öncesinde anne ve babasını ziyaret ederek başladı. - CHP Genel Merkezi tarafından Avanos ve Hacıbektaş Belediye Başkan adayları bugün açıklanması bekleniyor. - Milliyetçi Hareket Partisi Ürgüp İlçe Başkanı Mustafa Öz’ün 31 Mart Yerel seçimlerinde Ürgüp Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesinin ardından Ürgüp İlçe Başkanı Abdullah Ata oldu. - Nevşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri, kar yağışı ve soğuk hava ile birlikte kar temizliği ve yollarda oluşabilecek buzlanma tehlikesine karşı tuzlama çalışması yapıyor. - Nevşehir’de gece saatlerinde etkili olan ve aralıklarla devam eden kar yağışı ile birlikte İl Özel İdaresi ekipleri köy yollarında yol açma ve kar küreme çalışmalarında bulundu. - Nevşehir Valiliği, Nevşehir’de devam etmesi beklenen kar yağışının yer yer rüzgarlı ve soğuk hava şeklinde olacağından dolayı buzlanmaya karşı vatandaşları uyardı. - Fotoğrafçı Orçun Yıldırım Nevşehir’in Avanos ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Muhtar adaylığını açıkladı. - Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir güne kar yağışı ile başlarken kar yağışının 4 gün boyunca devam edeceği bekleniyor. - TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, Uşakspor’dan defans oyuncusu Aras Aydın’ı transfer etti.
Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 26 Ocak Cuma günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 26 Ocak Cuma günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

- AK Parti Nevşehir’de seçim startını Cuma namazı sonrasında yapılan dua ile birlikte verdi.

- Nevşehir Özel Kardelen Koleji’nde 8.sınıflar için düzenlenen LGS kampı bugün sona erdi.

- Avanos Belediyesi ekipleri gece saatlerinde başlayan kar yağışı ile birlikte vatandaşların olumsuzluklar ile karşılaşmamaları amacıyla kar küreme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

- AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, seçim çalışmalarına Cuma namazı öncesinde anne ve babasını ziyaret ederek başladı.

- CHP Genel Merkezi tarafından Avanos ve Hacıbektaş Belediye Başkan adayları bugün açıklanması bekleniyor.

- Milliyetçi Hareket Partisi Ürgüp İlçe Başkanı Mustafa Öz’ün 31 Mart Yerel seçimlerinde Ürgüp Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesinin ardından Ürgüp İlçe Başkanı Abdullah Ata oldu.

- Nevşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri, kar yağışı ve soğuk hava ile birlikte kar temizliği ve yollarda oluşabilecek buzlanma tehlikesine karşı tuzlama çalışması yapıyor.

- Nevşehir’de gece saatlerinde etkili olan ve aralıklarla devam eden kar yağışı ile birlikte İl Özel İdaresi ekipleri köy yollarında yol açma ve kar küreme çalışmalarında bulundu.

- Nevşehir Valiliği, Nevşehir’de devam etmesi beklenen kar yağışının yer yer rüzgarlı ve soğuk hava şeklinde olacağından dolayı buzlanmaya karşı vatandaşları uyardı.

- Fotoğrafçı Orçun Yıldırım Nevşehir’in Avanos ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Muhtar adaylığını açıkladı.

- Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir güne kar yağışı ile başlarken kar yağışının 4 gün boyunca devam edeceği bekleniyor.

- TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, Uşakspor’dan defans oyuncusu Aras Aydın’ı transfer etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.