Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 25 Ocak Perşembe Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 25.01.2024 - 17:20, Güncelleme: 25.01.2024 - 17:20
 

Uzer Sarrafiye ile 25 Ocak Perşembe Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 25 Ocak Perşembe günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 25 Ocak Perşembe günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik. -TRT Çocuk ekranında yayınlanan "Keloğlan Masalları"nın müzikal gösterimi, Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’ın ara tatil hediyesi olarak Nevşehirli çocuklarla buluşacak. - Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ve Nevşehir Şehit J. Onb. Muhammet Can Biçici Halk Eğitim Merkezi iş birliği protokolü çerçevesinde, alanında uzman eğitmen kadrosuyla düzenlediği kurslar sayesinde gençlere ücretsiz Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) onaylı sertifikalı imkânı sunan Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM)’de 57. dönem kurs kayıtları başladı. - MHP Genel Merkezi tarafından ilçe belediye başkan adaylarının ardından belde belediye başkan adayları da açıklandı. - MHP Genel Merkezi tarafından bugün Nevşehir’in belde belediye başkan adayları açıklanırken Kaymaklı’da mevcut belediye başkanı Harun Çekiç ile yola devam dedi. - MHP Göreme Belediye Başkan adayı olarak Göreme’de son yıllarda yaptığı başarılı çalışmalar ile adından sıkça söz ettiren mevcut Belediye Başkanı Ömer Eren ile kaldığı yerden devam dedi. -Meteoroloji’den yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir yarından itibaren 4 gün boyunca kar yağışının etkisi altına girecek. - MHP Genel Merkezi tarafından açıklanan belde belediye başkan adayları sonrasında Göreme, Kaymaklı, Kavak ve Tatlarin Belediye Başkanlarını yeniden aday gösterdi.
Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 25 Ocak Perşembe günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 25 Ocak Perşembe günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

-TRT Çocuk ekranında yayınlanan "Keloğlan Masalları"nın müzikal gösterimi, Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’ın ara tatil hediyesi olarak Nevşehirli çocuklarla buluşacak.

- Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ve Nevşehir Şehit J. Onb. Muhammet Can Biçici Halk Eğitim Merkezi iş birliği protokolü çerçevesinde, alanında uzman eğitmen kadrosuyla düzenlediği kurslar sayesinde gençlere ücretsiz Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) onaylı sertifikalı imkânı sunan Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM)’de 57. dönem kurs kayıtları başladı.

- MHP Genel Merkezi tarafından ilçe belediye başkan adaylarının ardından belde belediye başkan adayları da açıklandı.

- MHP Genel Merkezi tarafından bugün Nevşehir’in belde belediye başkan adayları açıklanırken Kaymaklı’da mevcut belediye başkanı Harun Çekiç ile yola devam dedi.

- MHP Göreme Belediye Başkan adayı olarak Göreme’de son yıllarda yaptığı başarılı çalışmalar ile adından sıkça söz ettiren mevcut Belediye Başkanı Ömer Eren ile kaldığı yerden devam dedi.

-Meteoroloji’den yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir yarından itibaren 4 gün boyunca kar yağışının etkisi altına girecek.

- MHP Genel Merkezi tarafından açıklanan belde belediye başkan adayları sonrasında Göreme, Kaymaklı, Kavak ve Tatlarin Belediye Başkanlarını yeniden aday gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.