Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 24 Ocak Çarşamba Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 24.01.2024 - 17:54, Güncelleme: 24.01.2024 - 17:54
 

Uzer Sarrafiye ile 24 Ocak Çarşamba Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 24 Ocak Çarşamba günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 24 Ocak Çarşamba günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik. -Nevşehir Valisi Ali Fidan başkanlığında İl Özel İdareleri ve Kapadokya Belediyeler Birliği 2024 yılı Ocak ayı Meclis toplantısı yapıldı. - Türkiye birincilerinin okul Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencileri,  yoğun ve verimli bir şekilde geçen yarıyıl kamp döneminin ardından Erciyes'te soluklandı.  - Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerince emniyet kemeri, kırmızı ışık ve cep telefonu uygulaması yapılırken 46 araç sürücüsüne ceza yazıldı. - Nevşehir Valisi Ali Fidan başkanlığında Master Plan toplantısı gerçekleştirildi. - Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde hayırsever iş insanı tarafından yaptırılan Sevde Avlanmaz Aile Sağlığı Merkezi hizmet vermeye başladı. - Cisco Networking Academy tarafından düzenlenen ‘Cisco Networking Academy Türkiye Çalıştayı’nda Kapadokya Üniversitesi (KÜN) "Öğrenci Sayısında Lider Üniversite" olarak ödüllendirildi. - Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü Ankara Devlet Tiyatrosu tarafından “İzafiyet” adlı tiyatro oyunu, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de sahnelendi. - Nevşehir’in Derinkuyu İlçesinde Arazi Toplulaştırma çalışmaları devam ediyor. Nevşehir ili, Derinkuyu ilçesi, Doğala ve Suvermez köyleri ile Yazıhühük beldesinde 355 km stabilize malzemeli tarla içi ulaşım yolu tamamlanmış olup halihazırda 60.000 m3 taş toplanmıştır. Söz konusu alanda taş toplama işinin halen devam ettiği projede DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, projeyi bitirmek için adeta zamanla yarıştıklarını söyledi.  - Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, “Halkımızın bizden beklentilerini biliyor ve şehrimiz için çalışıyoruz. Bizimkisi ayırmadan, ötekileştirmeden ve kardeşçe bir memleket yürüyüşü.” dedi.          
Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 24 Ocak Çarşamba günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 24 Ocak Çarşamba günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

- Nevşehir Valisi Ali Fidan başkanlığında İl Özel İdareleri ve Kapadokya Belediyeler Birliği 2024 yılı Ocak ayı Meclis toplantısı yapıldı.

- Türkiye birincilerinin okul Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencileri,  yoğun ve verimli bir şekilde geçen yarıyıl kamp döneminin ardından Erciyes'te soluklandı. 

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerince emniyet kemeri, kırmızı ışık ve cep telefonu uygulaması yapılırken 46 araç sürücüsüne ceza yazıldı.

- Nevşehir Valisi Ali Fidan başkanlığında Master Plan toplantısı gerçekleştirildi.

- Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde hayırsever iş insanı tarafından yaptırılan Sevde Avlanmaz Aile Sağlığı Merkezi hizmet vermeye başladı.

- Cisco Networking Academy tarafından düzenlenen ‘Cisco Networking Academy Türkiye Çalıştayı’nda Kapadokya Üniversitesi (KÜN) "Öğrenci Sayısında Lider Üniversite" olarak ödüllendirildi.

- Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü Ankara Devlet Tiyatrosu tarafından “İzafiyet” adlı tiyatro oyunu, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de sahnelendi.

- Nevşehir’in Derinkuyu İlçesinde Arazi Toplulaştırma çalışmaları devam ediyor. Nevşehir ili, Derinkuyu ilçesi, Doğala ve Suvermez köyleri ile Yazıhühük beldesinde 355 km stabilize malzemeli tarla içi ulaşım yolu tamamlanmış olup halihazırda 60.000 m3 taş toplanmıştır. Söz konusu alanda taş toplama işinin halen devam ettiği projede DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, projeyi bitirmek için adeta zamanla yarıştıklarını söyledi. 

- Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, “Halkımızın bizden beklentilerini biliyor ve şehrimiz için çalışıyoruz. Bizimkisi ayırmadan, ötekileştirmeden ve kardeşçe bir memleket yürüyüşü.” dedi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.