Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 22 Ocak Pazartesi Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 22.01.2024 - 22:53, Güncelleme: 22.01.2024 - 22:53
 

Uzer Sarrafiye ile 22 Ocak Pazartesi Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 22 Ocak Pazartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 22 Ocak Pazartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik. - Nevşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri, akşam saatlerinde Nevşehir’i etkisi altına alan kar yağışına karşı teyakkuza geçti. Ekipler, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için tuzlama ve temizlik çalışması yaparken Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran sahada belediye ekiplerinin çalışmalarını inceledi. - İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkanı Adayı Rasim Arı 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlerde partisini seçim koordinasyon merkezi ofisini Nevşehir Belediye Başkanlığı karşında Cami Cedid Mahallesinde açtı. - Nevşehir Belediyesi ekiplerince akşam saatlerinde başlayan kar yağışı ile birlikte karla mücadele çalışmalarına aralıksız devam ederken hızını alamayan Belediye Başkanı Mehmet Savran park halinde karla kaplı bir aracın üzerindeki karları da temizledi. - Nevşehir Özel Kardelen Koleji 1.sınıf öğrencisi Hakan Ata, Türkiye karate şampiyonasında Türkiye ikincisi oldu. - Nevşehir Özel Kardelen Koleji’nde yarıyıl tatili ile birlikte 8.sınıf öğrencilerine yönelik sömestr kampı başladı. - İHH Nevşehir İnsani yardım Derneği tarafından, yetim çocuklara yönelik “Karne Şenliği” düzenlendi. - Nevşehir Belediyesi’nin Legendside Espor Merkezi ile birlikte düzenleyeceği EASPORT FC 24 Takımlar Arası Playstation Turnuvası başladı. - Nevşehir Belediyesi, evsel ısınmada kömür kullanımının azaltılması suretiyle hava kalitesinin iyileştirilmesi ve dar gelirli aileleri doğalgaz kullanımına teşvik etmek için doğalgaz tesisat kurulumu ve kombi desteği sağlayacak. Proje ile birlikte 150 ailenin konutlarındaki tüm tesisat ve kombi giderleri Nevşehir Belediyesi tarafından karşılanacak. - Ankara Nevşehirliler Dernekler Federasyonu yöneticileri, TBMM’de AK Parti Nevşehir milletvekili Emre Çalışkan ile bir araya geldi. - Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında gözaltına alınan 21 şüpheliden 3’ü tutuklandı.
Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 22 Ocak Pazartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 22 Ocak Pazartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

- Nevşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri, akşam saatlerinde Nevşehir’i etkisi altına alan kar yağışına karşı teyakkuza geçti. Ekipler, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için tuzlama ve temizlik çalışması yaparken Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran sahada belediye ekiplerinin çalışmalarını inceledi.

- İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkanı Adayı Rasim Arı 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlerde partisini seçim koordinasyon merkezi ofisini Nevşehir Belediye Başkanlığı karşında Cami Cedid Mahallesinde açtı.

- Nevşehir Belediyesi ekiplerince akşam saatlerinde başlayan kar yağışı ile birlikte karla mücadele çalışmalarına aralıksız devam ederken hızını alamayan Belediye Başkanı Mehmet Savran park halinde karla kaplı bir aracın üzerindeki karları da temizledi.

- Nevşehir Özel Kardelen Koleji 1.sınıf öğrencisi Hakan Ata, Türkiye karate şampiyonasında Türkiye ikincisi oldu.

- Nevşehir Özel Kardelen Koleji’nde yarıyıl tatili ile birlikte 8.sınıf öğrencilerine yönelik sömestr kampı başladı.

- İHH Nevşehir İnsani yardım Derneği tarafından, yetim çocuklara yönelik “Karne Şenliği” düzenlendi.

- Nevşehir Belediyesi’nin Legendside Espor Merkezi ile birlikte düzenleyeceği EASPORT FC 24 Takımlar Arası Playstation Turnuvası başladı.

- Nevşehir Belediyesi, evsel ısınmada kömür kullanımının azaltılması suretiyle hava kalitesinin iyileştirilmesi ve dar gelirli aileleri doğalgaz kullanımına teşvik etmek için doğalgaz tesisat kurulumu ve kombi desteği sağlayacak. Proje ile birlikte 150 ailenin konutlarındaki tüm tesisat ve kombi giderleri Nevşehir Belediyesi tarafından karşılanacak.

- Ankara Nevşehirliler Dernekler Federasyonu yöneticileri, TBMM’de AK Parti Nevşehir milletvekili Emre Çalışkan ile bir araya geldi.

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında gözaltına alınan 21 şüpheliden 3’ü tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.