Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 19 Mart Salı Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 19.03.2024 - 18:32, Güncelleme: 19.03.2024 - 18:32
 

Uzer Sarrafiye ile 19 Mart Salı Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 19 Mart Salı günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 19 Mart Salı günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik. - CHP’nin Ürgüp Belediye Başkan Adayı Ali Ertuğrul Bul seçim çalışmalarını sosyal medyada öte taşıyamaması CHP Ürgüp’te yine aradığını bulamadı dedirtti. - Nevşehir Valisi Ali Fidan, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü dolayısıyla şehit aileleri ve gaziler ile iftar yemeğinde bir araya geldi. - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Avanos Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş’a gerçekleştirmek istediği projelerde destek olacağının sözünü verdi. - Kurtuluş ve bağımsızlık mücadelesinin sahneye konduğu; “Mihenk Taşları” adlı tiyatro oyunu, Nevşehir’de sahnelendi. - Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince son bir hafta içerisinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında şüpheli 18 kişi gözaltına alınırken adliyeye sevk edilen 1 kişi tutuklandı. - Nevşehir Valiliği öncülüğünde 1 günlük kazancım Gazze’ye kampanyasına tüm vatandaşlar davet edildi. - CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hacıbektaş Belediye Başkan Adaylarının Arif Yoldaş Altıok olduğunu ve CHP’li Büyükşehir Belediyelerinin her zaman Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok’un yanında olduklarını söyledi. - MHP Nar Belediye Başkan adayı Melike Uçar, dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara 15 ton su yardımı desteğinde bulunacaklarını açıkladı. - AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nde patates üreticilerinin sorunlarının konuşulduğu toplantıya katıldı. - Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7.Bölge Müdürlüğü tarafından Nevşehir’de 4 gün boyunca devam edecek olan zirai don uyarısı yapıldı.
Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 19 Mart Salı günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 19 Mart Salı günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

- CHP’nin Ürgüp Belediye Başkan Adayı Ali Ertuğrul Bul seçim çalışmalarını sosyal medyada öte taşıyamaması CHP Ürgüp’te yine aradığını bulamadı dedirtti.

- Nevşehir Valisi Ali Fidan, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü dolayısıyla şehit aileleri ve gaziler ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

- Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Avanos Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Celal Alper İbaş’a gerçekleştirmek istediği projelerde destek olacağının sözünü verdi.

- Kurtuluş ve bağımsızlık mücadelesinin sahneye konduğu; “Mihenk Taşları” adlı tiyatro oyunu, Nevşehir’de sahnelendi.

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince son bir hafta içerisinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında şüpheli 18 kişi gözaltına alınırken adliyeye sevk edilen 1 kişi tutuklandı.

- Nevşehir Valiliği öncülüğünde 1 günlük kazancım Gazze’ye kampanyasına tüm vatandaşlar davet edildi.

- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hacıbektaş Belediye Başkan Adaylarının Arif Yoldaş Altıok olduğunu ve CHP’li Büyükşehir Belediyelerinin her zaman Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok’un yanında olduklarını söyledi.

- MHP Nar Belediye Başkan adayı Melike Uçar, dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara 15 ton su yardımı desteğinde bulunacaklarını açıkladı.

- AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nde patates üreticilerinin sorunlarının konuşulduğu toplantıya katıldı.

- Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7.Bölge Müdürlüğü tarafından Nevşehir’de 4 gün boyunca devam edecek olan zirai don uyarısı yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.