Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 18 Nisan Perşembe Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 18.04.2024 - 19:47, Güncelleme: 18.04.2024 - 19:47
 

Uzer Sarrafiye ile 18 Nisan Perşembe Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 18 Nisan Perşembe günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 18 Nisan Perşembe günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik. -Tokat’ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 şiddetindeki deprem Nevşehir’de de hissedilirken vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı. - MHP İl Başkanı Ali Akkoç ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Uçhisar Belediye Başkanı Abdullah Çamcı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. - Tebrik ziyaretleri için misafirlerini Nevşehir Belediyesi’nde ağırlayan Belediye Başkanı Rasim Arı, “Halkımızın bize olan inancını, sevgisini ve güvenini boşa çıkartmamak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. ‘Milletimizin Evi’ dediğimiz belediyemizin kapıları her zaman vatandaşımıza açık olacak.” dedi. - AK Parti Milletvekili Emre Çalışkan'ın imzalamış olduğu önerge ile “Tur aracında rehber bulundurma zorunluluğu yoktur” maddesinin kaldırılmasıyla rehberlerin bu alanda istihdamına devam edilmiş oldu. - Türkiye Futbol Federasyonu tarafından organize edilen U16 Türkiye Şampiyonası Nevşehir Grup Merkezinde yer alan takımların grupları belli oldu. - Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan Narko-Çelik operasyonunda gözaltına alınan 30 şüpheliden işlemleri tamamlanan 5 şüpheli adliyeye sevk edildi. - Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Nevşehir Bölge Müdürlüğü tarafından Mart ayında Nevşehir’de 264 konut satışı gerçekleştirildiği açıklandı. - Nevşehir Valisi Ali fidan başkanlığında aylık İl Güvenlik ve Değerlendirme toplantısı yapıldı. - 31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde yeniden Cevher Dudayev Mahallesi Muhtarlığı görevine seçilen Abdurrahman Keten, İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı. - Nevşehir Valisi Ali Fidan, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora yönlendirme projesi kapsamında 3.sınıfların programına katıldı. - Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. - Nevşehir Belediyesi’nin yüzlerce personel ve onlarca iş makinesinden oluşan ekipleri bugün Mehmet Akif Ersoy Mahallesi ve Bekdik Mahallesi’ndeydi. Belediye ekipleri her iki mahallede temizlik çalışmalarının yanı sıra küçük çaplı altyapı, yaya kaldırımları ve parklarda bakım ve onarım çalışması gerçekleştirdi. - Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen İlkokullar Arası 23 Nisan Halı Saha Futbol Turnuvası’nda şampiyon Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu oldu.
Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 18 Nisan Perşembe günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 18 Nisan Perşembe günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

-Tokat’ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 şiddetindeki deprem Nevşehir’de de hissedilirken vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı.

- MHP İl Başkanı Ali Akkoç ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Uçhisar Belediye Başkanı Abdullah Çamcı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

- Tebrik ziyaretleri için misafirlerini Nevşehir Belediyesi’nde ağırlayan Belediye Başkanı Rasim Arı, “Halkımızın bize olan inancını, sevgisini ve güvenini boşa çıkartmamak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. ‘Milletimizin Evi’ dediğimiz belediyemizin kapıları her zaman vatandaşımıza açık olacak.” dedi.

- AK Parti Milletvekili Emre Çalışkan'ın imzalamış olduğu önerge ile “Tur aracında rehber bulundurma zorunluluğu yoktur” maddesinin kaldırılmasıyla rehberlerin bu alanda istihdamına devam edilmiş oldu.

- Türkiye Futbol Federasyonu tarafından organize edilen U16 Türkiye Şampiyonası Nevşehir Grup Merkezinde yer alan takımların grupları belli oldu.

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan Narko-Çelik operasyonunda gözaltına alınan 30 şüpheliden işlemleri tamamlanan 5 şüpheli adliyeye sevk edildi.

- Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Nevşehir Bölge Müdürlüğü tarafından Mart ayında Nevşehir’de 264 konut satışı gerçekleştirildiği açıklandı.

- Nevşehir Valisi Ali fidan başkanlığında aylık İl Güvenlik ve Değerlendirme toplantısı yapıldı.

- 31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde yeniden Cevher Dudayev Mahallesi Muhtarlığı görevine seçilen Abdurrahman Keten, İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı.

- Nevşehir Valisi Ali Fidan, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora yönlendirme projesi kapsamında 3.sınıfların programına katıldı.

- Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

- Nevşehir Belediyesi’nin yüzlerce personel ve onlarca iş makinesinden oluşan ekipleri bugün Mehmet Akif Ersoy Mahallesi ve Bekdik Mahallesi’ndeydi. Belediye ekipleri her iki mahallede temizlik çalışmalarının yanı sıra küçük çaplı altyapı, yaya kaldırımları ve parklarda bakım ve onarım çalışması gerçekleştirdi.

- Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen İlkokullar Arası 23 Nisan Halı Saha Futbol Turnuvası’nda şampiyon Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.