Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 18 Mart Pazartesi Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 18.03.2024 - 20:54, Güncelleme: 18.03.2024 - 20:54
 

Uzer Sarrafiye ile 18 Mart Pazartesi Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 18 Mart Pazartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 18 Mart Pazartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik. - AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan seçim çalışmaları kapsamında Nevşehir merkeze bağlı Uçhisar Kasabasını ziyaret etti. - Karapınar Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Yasin Güneş, Karapınar kasabasına doğalgaz müjdesi verdi. - Nevşehir’de, Nevşehir'de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yılı dolayısıyla, Şehitler Parkı’nda Çelenk Sunma Töreni yapıldı. - Anadolu Araştırma ve Danışmanlık Şirketi tarafından Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Kaymaklı Beldesinde bin kişinin katıldığı yüz yüze anket yapıldı. - Kurtuluş ve bağımsızlık mücadelesinin sahneye konduğu; “Mihenk Taşları” adlı tiyatro oyunu, bu akşam Nevşehir’de sahnelenecek. - Nevşehir’in sevilen işadamlarından Necmi Cantekin bugün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı. - Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Mustafa Sacit Sümer, katıldığı Türkiye Şampiyonasında 3’ncü olarak bronz madalya kazandı. - Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü etkinlikleri kapsamında belde de bulunan esnaflara Türk Bayrağı hediye etti. - Kardelen Koleji’nde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma günü programı düzenlendi. - AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, “Keşke Çevre Yolu Projesi için bugün bizi eleştirenler görev sürelerinde 18. Madde uygulamasını yapsalardı da biz bugün çevre yolunun inşaatını konuşuyor olacaktık.” dedi. - Avanos Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Toprağa Şekil Veren Eller seramik şekillendirme dönem sonu sergisi açılışı yapıldı. - Gülşehir Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi emeklilerin ardından şimdi de gençlere müjde verdi. - Hacıbektaş Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Arif Yoldaş Altıok, mahalle sakinleri ile çadır toplantısında bir araya gelecek. - MHP Gülşehir Belediye Başkan Adayı Erkan Çiftçi gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için aday olduğunu ifade etti. - DEVA Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Altuntaş seçim çalışmalarına ev ziyaretleri ile devam ediyor.
Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 18 Mart Pazartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 18 Mart Pazartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

- AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan seçim çalışmaları kapsamında Nevşehir merkeze bağlı Uçhisar Kasabasını ziyaret etti.

- Karapınar Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Yasin Güneş, Karapınar kasabasına doğalgaz müjdesi verdi.

- Nevşehir’de, Nevşehir'de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yılı dolayısıyla, Şehitler Parkı’nda Çelenk Sunma Töreni yapıldı.

- Anadolu Araştırma ve Danışmanlık Şirketi tarafından Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Kaymaklı Beldesinde bin kişinin katıldığı yüz yüze anket yapıldı.

- Kurtuluş ve bağımsızlık mücadelesinin sahneye konduğu; “Mihenk Taşları” adlı tiyatro oyunu, bu akşam Nevşehir’de sahnelenecek.

- Nevşehir’in sevilen işadamlarından Necmi Cantekin bugün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı.

- Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Mustafa Sacit Sümer, katıldığı Türkiye Şampiyonasında 3’ncü olarak bronz madalya kazandı.

- Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü etkinlikleri kapsamında belde de bulunan esnaflara Türk Bayrağı hediye etti.

- Kardelen Koleji’nde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma günü programı düzenlendi.

- AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Savran, “Keşke Çevre Yolu Projesi için bugün bizi eleştirenler görev sürelerinde 18. Madde uygulamasını yapsalardı da biz bugün çevre yolunun inşaatını konuşuyor olacaktık.” dedi.

- Avanos Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Toprağa Şekil Veren Eller seramik şekillendirme dönem sonu sergisi açılışı yapıldı.

- Gülşehir Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi emeklilerin ardından şimdi de gençlere müjde verdi.

- Hacıbektaş Belediye Başkanı CHP Belediye Başkan Adayı Arif Yoldaş Altıok, mahalle sakinleri ile çadır toplantısında bir araya gelecek.

- MHP Gülşehir Belediye Başkan Adayı Erkan Çiftçi gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için aday olduğunu ifade etti.

- DEVA Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Altuntaş seçim çalışmalarına ev ziyaretleri ile devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.